Jiki Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #1 Lenovo ideapad gaming 3 laptop ekranı bozuldu. Laptopu kapatıp açtığımda 10 15 dk sonra yine böyle oluyor.
Lenovo ideapad gaming 3 laptop ekranı bozuldu. Laptopu kapatıp açtığımda 10 15 dk sonra yine böyle oluyor.
M Milimetric Centipat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #2 Ne yaparken oldu daha önce düşme falan var mıydı? Artı 0 Eksi
KS KS Jiki Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #3 Milimetric dedi: Ne yaparken oldu daha önce düşme falan var mıydı Genişletmek için tıkla... Hayır bugün durduğu yerde oldu dabahtan beri kapatıp açıyorum Artı 0 Eksi
Milimetric dedi: Ne yaparken oldu daha önce düşme falan var mıydı Genişletmek için tıkla... Hayır bugün durduğu yerde oldu dabahtan beri kapatıp açıyorum
crexy.ee Centipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.739 Çözümler 5 10 Şubat 2025 #4 Jiki dedi: Eki Görüntüle 2420876 Lenovo ideapad gaming 3 laptop ekranı bozuldu. Laptopu kapatıp açtığımda 10 15 dk sonra yine böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... İşlemci veya ekran kartı yük altındayken mi oldu yoksa düşürüdünmü önceden. Jiki dedi: Eki Görüntüle 2420876 Lenovo ideapad gaming 3 laptop ekranı bozuldu. Laptopu kapatıp açtığımda 10 15 dk sonra yine böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopu başka bir ekrana bağlarmısınız mönitör var ise. Artı 0 Eksi
Jiki dedi: Eki Görüntüle 2420876 Lenovo ideapad gaming 3 laptop ekranı bozuldu. Laptopu kapatıp açtığımda 10 15 dk sonra yine böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... İşlemci veya ekran kartı yük altındayken mi oldu yoksa düşürüdünmü önceden. Jiki dedi: Eki Görüntüle 2420876 Lenovo ideapad gaming 3 laptop ekranı bozuldu. Laptopu kapatıp açtığımda 10 15 dk sonra yine böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopu başka bir ekrana bağlarmısınız mönitör var ise.
KS KS Jiki Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #5 crexy.ee dedi: İşlemci veya ekran kartı yük altındayken mi oldu yoksa düşürüdünmü önceden. Hocam laptopu başka bir ekrana bağlarmısınız mönitör var ise. Genişletmek için tıkla... Youtubedaydım çok yük altında değildi daha öncedende sert düşmedi. Şuanda yanımda monitör yok ama ekrandan olduğunu sanmıyorum. Artı 0 Eksi
crexy.ee dedi: İşlemci veya ekran kartı yük altındayken mi oldu yoksa düşürüdünmü önceden. Hocam laptopu başka bir ekrana bağlarmısınız mönitör var ise. Genişletmek için tıkla... Youtubedaydım çok yük altında değildi daha öncedende sert düşmedi. Şuanda yanımda monitör yok ama ekrandan olduğunu sanmıyorum.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.160 Makaleler 5 Çözümler 264 10 Şubat 2025 #6 Ekrandan çok ekran kartı sorunu gibi duruyor. Artı 0 Eksi
crexy.ee Centipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.739 Çözümler 5 10 Şubat 2025 #7 Sakuya Izayoi dedi: Ekrandan çok ekran kartı sorunu gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bencede hocam ekran kartında sorun var. Jiki dedi: Eki Görüntüle 2420876 Lenovo ideapad gaming 3 laptop ekranı bozuldu. Laptopu kapatıp açtığımda 10 15 dk sonra yine böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... garanti var ise servise gönderin yok ise lenovo yetkilini teknik servise götürün daha fazla böyle kullanmanızı tavsiye etmem. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Ekrandan çok ekran kartı sorunu gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bencede hocam ekran kartında sorun var. Jiki dedi: Eki Görüntüle 2420876 Lenovo ideapad gaming 3 laptop ekranı bozuldu. Laptopu kapatıp açtığımda 10 15 dk sonra yine böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... garanti var ise servise gönderin yok ise lenovo yetkilini teknik servise götürün daha fazla böyle kullanmanızı tavsiye etmem.