Laptop ekranı soluk oldu

İyi günler, geçen gün MSI GM08 mouse aldım DPI seviyesini manuel ayarlamak için Dragon Center programını indirdim. Oradan baktığımda monitör içinde ayarlar mevcuttu film oyun tarzında değiştirdim ben de. Laptopun monitörü eskisi kadar canlı değil artık renkleri soluk geliyor ve nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler, geçen gün MSI GM08 mouse aldım DPI seviyesini manuel ayarlamak için Dragon Center programını indirdim. Oradan baktığımda monitör içinde ayarlar mevcuttu film oyun tarzında değiştirdim ben de. Laptopun monitörü eskisi kadar canlı değil artık renkleri soluk geliyor ve nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Uygulama arka plan da çalışıyorsa kapatmayı deneyin.
Veya NVIDIA denetim masasında ki monitör renk ayarlarından kendinize göre bir renk ayarı yapın

Aynı uygulama içerisinden açtığınız filtreleri kapatın.
Kapatsam da bazen aynı kalıyor
Uygulama arka plan da çalışıyorsa kapatmayı deneyin.
Veya NVIDIA denetim masasında ki monitör renk ayarlarından kendinize göre bir renk ayarı yapın
Nvidiadan yapamıyorum çünkü laptop ekranı arka planda kapatırsam mouseyi istediğim gibi ayarlayamıyorum
Dragon Center'ı silip tekrar yüklersen default olması lazım.
Bunu deniyim sağol.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı