Yeni aldığım laptopun IPS mat ekranı var. Temizlemek için su ve gözlük bezi kullandım ama kötü bir görüntü bıraktı. Ekrana zarar vermeden nasıl temizleyebilirim? Hangi ürünü almalıyım önerileriniz var mıdır?
Yeni aldığım laptopun IPS mat ekranı var. Temizlemek için su ve gözlük bezi kullandım ama kötü bir görüntü bıraktı. Ekrana zarar vermeden nasıl temizleyebilirim? Hangi ürünü almalıyım önerileriniz var mıdır?
Ben şimdi bu konu hakkında pek bilgim yok ama ben gözlük bezi gibi bir pürüzsüz bezle kolonyayla siliyorum ardından kurumadan yine kuru bir bezle siliyorum ve gayet iyi oluyor ama seninkini istersen benim denediğim yöntemle yap.
Ben kendi dizüstü cihazımda BU TARZ solüsyonlardan kullandım ve memnun kaldım. Kokusu ayrı hoşuma gidiyordu. Hiç iz bırakmıyordu. Denemenizi tavsiye ederim. Adresini bıraktığım ürünü kullanmadım örnek olması için ekledim.
Gözlük camı temizleyici spreyleri, Diğer yorumlarda belirtilen gibi LCD Solüsyonları, veya yine monitör ekranı temizlemek için kullanabileceğiniz ıslak mendil şeklinde ürünler var. Saf alkol de alabilirsiniz (aynı @Xant_ 'ın kolonya mantığı gibi) ama o kadar da temiz olmasına ihtiyacınız yoktur
Sildiğiniz bez de önemli. Gözlük camları için kullanılan bezlerden veya herhangi bir microfiber bez kullanabilirsiniz.