DalenS Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #1 Merhaba, oyun oynarken birden görüntü bozulmaya başladı ve kapattım ve onarma menüsüne girdim fakat yine böyle bir şey çıktı yardımcı olur musunuz? (En son fan temizliği yapmıştım) Dosya Ekleri IMG_1989.jpeg 240,5 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba, oyun oynarken birden görüntü bozulmaya başladı ve kapattım ve onarma menüsüne girdim fakat yine böyle bir şey çıktı yardımcı olur musunuz? (En son fan temizliği yapmıştım)
mssfxwas Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 462 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #2 Eğer temizlik sırasında bir şeyi yerinden oynatmadıysanız ekran kartı yolcu gibi duruyor. Artı 0 Eksi
KS KS DalenS Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #3 mssfxwas dedi: Eğer temizlik sırasında bir şeyi yerinden oynatmadıysanız ekran kartı yolcu gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum her zamanki gibi bir temizlik yaptım. Laptopta 4-5 yıllık bu kadar hızlı ömrünün tükenmesi normal değildir herhalde. mssfxwas dedi: Eğer temizlik sırasında bir şeyi yerinden oynatmadıysanız ekran kartı yolcu gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı görebiliyor musunuz? Dosya Ekleri IMG_1990.jpeg 218,1 KB · Görüntüleme: 19 Son düzenleme: 6 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
mssfxwas dedi: Eğer temizlik sırasında bir şeyi yerinden oynatmadıysanız ekran kartı yolcu gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum her zamanki gibi bir temizlik yaptım. Laptopta 4-5 yıllık bu kadar hızlı ömrünün tükenmesi normal değildir herhalde. mssfxwas dedi: Eğer temizlik sırasında bir şeyi yerinden oynatmadıysanız ekran kartı yolcu gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı görebiliyor musunuz?
mssfxwas Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 462 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #4 Üzgünüm laptoptan pek anlamam. Genel olarak bu tarz görüntüde bozulmalar ekran kartı sebebiyle olduğunu biliyorum. Tamirciye götürmenizde fayda var. Artı 0 Eksi
Üzgünüm laptoptan pek anlamam. Genel olarak bu tarz görüntüde bozulmalar ekran kartı sebebiyle olduğunu biliyorum. Tamirciye götürmenizde fayda var.