Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 12 Ocak 2022 #1 Laptopu birkaç aydır kullanmıyordum, açtığımda bu haldeydi. Lekeler neredeyse ekranın tamamını kaplıyor, ne yapsam çıkmadı. Çıkması için ne yapmalıyım?
Laptopu birkaç aydır kullanmıyordum, açtığımda bu haldeydi. Lekeler neredeyse ekranın tamamını kaplıyor, ne yapsam çıkmadı. Çıkması için ne yapmalıyım?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.237 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 12 Ocak 2022 #2 Ölü pixel gibi internette çözümünü bulabilirsiniz.
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 12 Ocak 2022 #3 Silinen üye dedi: Ölü pixel gibi internette çözümünü bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ölü piksel değilde, ben rutubetli odada tuttum ondan olabilir mi?
Silinen üye dedi: Ölü pixel gibi internette çözümünü bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ölü piksel değilde, ben rutubetli odada tuttum ondan olabilir mi?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.237 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 12 Ocak 2022 #4 Kerim Demirkaynak dedi: Ölü piksel değil de, ben rutubetli odada tuttum ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Söküp usulune uygun bir şekilde silip temizlemeyi denediniz mi?
Kerim Demirkaynak dedi: Ölü piksel değil de, ben rutubetli odada tuttum ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Söküp usulune uygun bir şekilde silip temizlemeyi denediniz mi?