Laptop ekranında siyah kareler

sinan yaman

Kilopat

Laptop ekranında siyah kareler oluştu. AMD APU'lu laptopdur. Çaresi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisi devam ediyorsa garantiye yollayın, etmiyorsa MediaMarkt,Vatan eğer destek veriyorsa buralarada bakabilirsin.

Ölü pixel gibi bir şey. Belkide ekrana fazla kuvvet uyguladığınız için öyle olmuş olabilir. Garantiye verirseniz kullanıcı hatası denilebilir. Tamire verirseniz en fazla 200 TL gibi bir şey isteyebilirler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoyu ekranda en az 30-40 dakika açık tut en azından biraz daha küçülmesi lazım. Başka çözüm olarak ekran değişimi var.

Ölü pixel gibi bir şey. Belkide ekrana fazla kuvvet uyguladığınız için öyle olmuş olabilir. Garantiye verirseniz kullanıcı hatası denilebilir. Tamire verirseniz en fazla 200 TL gibi bir şey isteyebilirler.
200 tl ise bir şey değil. Ne gibi bir işlem yaparlar ki acaba?

200 tl ise bir şey değil. Ne gibi bir işlem yaparlar ki acaba?
Ben 13 yaşındayım bilgisayarcıda çalıştım ve tamiri izledim. Ekranı değiştiriyorlar. Kardeşimin laptopuna da olmuştu. Ekran komple tamir oldu o kadar. Adam ikram etti 150'ye yaptı. Çerçeve değişmez.

Sadece iç ekran değiştiriliyor aslında basit bir işlem aynı gün içinde bir bilgisayarcı halleder bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…