trapcx Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 734 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #11 John CONNOR1984 dedi: Var benim ekranda vardı kocaman oldu panel değişimi şart. Genişletmek için tıkla... Bu dış ekranın benim de laptopum da var sadece siyah renkte belli oluyor ama sadece dış panel değişmediği için ekranın komple değişmesi gerek.
John CONNOR1984 dedi: Var benim ekranda vardı kocaman oldu panel değişimi şart. Genişletmek için tıkla... Bu dış ekranın benim de laptopum da var sadece siyah renkte belli oluyor ama sadece dış panel değişmediği için ekranın komple değişmesi gerek.
TatarBekir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 2 Yer Muğla/Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 16 R7 7840HS RTX4060 Ryzen 3 3100 ASUS A320M-F ASUS GTX 1650S XPG Gammix 8 GB DDR4 Adata 512 GB SSD Corsair Carbide SPEC-05 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2024 #12 trapcx dedi: Bu dış ekranın benim de laptopum da var sadece siyah renkte belli oluyor ama sadece dış panel değişmediği için ekranın komple değişmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Büyüyor mu peki? John CONNOR1984 dedi: Var benim ekranda vardı kocaman oldu panel değişimi şart. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürede büyüdü seninki.
trapcx dedi: Bu dış ekranın benim de laptopum da var sadece siyah renkte belli oluyor ama sadece dış panel değişmediği için ekranın komple değişmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Büyüyor mu peki? John CONNOR1984 dedi: Var benim ekranda vardı kocaman oldu panel değişimi şart. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürede büyüdü seninki.
John CONNOR1984 Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 578 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #13 TatarBekir dedi: Büyüyor mu peki? Ne kadar sürede büyüdü seninki. Genişletmek için tıkla... 15 gün falan.
TatarBekir dedi: Büyüyor mu peki? Ne kadar sürede büyüdü seninki. Genişletmek için tıkla... 15 gün falan.
trapcx Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 734 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #14 TatarBekir dedi: Büyüyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Dış ekranda çizik ile oluşmuş hasar büyüyemez zaten.
TatarBekir dedi: Büyüyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Dış ekranda çizik ile oluşmuş hasar büyüyemez zaten.
TatarBekir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 2 Yer Muğla/Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 16 R7 7840HS RTX4060 Ryzen 3 3100 ASUS A320M-F ASUS GTX 1650S XPG Gammix 8 GB DDR4 Adata 512 GB SSD Corsair Carbide SPEC-05 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2024 #15 trapcx dedi: Dış ekranda çizik ile oluşmuş hasar büyüyemez zaten. Genişletmek için tıkla... Darbeyi arka taraftan yedi.
trapcx dedi: Dış ekranda çizik ile oluşmuş hasar büyüyemez zaten. Genişletmek için tıkla... Darbeyi arka taraftan yedi.
trapcx Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 734 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #16 TatarBekir dedi: Darbeyi arka taraftan yedi. Genişletmek için tıkla... Ölü piksel var mı yoksa sadece dış tarafta mı?
TatarBekir dedi: Darbeyi arka taraftan yedi. Genişletmek için tıkla... Ölü piksel var mı yoksa sadece dış tarafta mı?
TatarBekir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 2 Yer Muğla/Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 16 R7 7840HS RTX4060 Ryzen 3 3100 ASUS A320M-F ASUS GTX 1650S XPG Gammix 8 GB DDR4 Adata 512 GB SSD Corsair Carbide SPEC-05 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2024 #17 trapcx dedi: Ölü piksel var mı yoksa sadece dış tarafta mı? Genişletmek için tıkla... Dıştan değil içten. Sadece koyu renkte belli oluyor ölü piksel yok.
trapcx dedi: Ölü piksel var mı yoksa sadece dış tarafta mı? Genişletmek için tıkla... Dıştan değil içten. Sadece koyu renkte belli oluyor ölü piksel yok.
trapcx Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 734 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #18 TatarBekir dedi: Dıştan değil içten. Sadece koyu renkte belli oluyor ölü piksel yok. Genişletmek için tıkla... Koyu renkte belli olduğuna göre sorun yok piksellerin ön tarafında hasar oluşmuş değiştirmek istesen dış ekran değişmiyor komple değişmen gerek.
TatarBekir dedi: Dıştan değil içten. Sadece koyu renkte belli oluyor ölü piksel yok. Genişletmek için tıkla... Koyu renkte belli olduğuna göre sorun yok piksellerin ön tarafında hasar oluşmuş değiştirmek istesen dış ekran değişmiyor komple değişmen gerek.
TatarBekir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 2 Yer Muğla/Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 16 R7 7840HS RTX4060 Ryzen 3 3100 ASUS A320M-F ASUS GTX 1650S XPG Gammix 8 GB DDR4 Adata 512 GB SSD Corsair Carbide SPEC-05 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2024 #19 trapcx dedi: Koyu renkte belli olduğuna göre sorun yok piksellerin ön tarafında hasar oluşmuş değiştirmek istesen dış ekran değişmiyor komple değişmen gerek. Genişletmek için tıkla... Televizyonlarda şeffaf kısım değişiyordu aynı mantık değil mi laptopta da. Değiştirmem o zaman zaten çok gözüme takılmıyor.
trapcx dedi: Koyu renkte belli olduğuna göre sorun yok piksellerin ön tarafında hasar oluşmuş değiştirmek istesen dış ekran değişmiyor komple değişmen gerek. Genişletmek için tıkla... Televizyonlarda şeffaf kısım değişiyordu aynı mantık değil mi laptopta da. Değiştirmem o zaman zaten çok gözüme takılmıyor.
trapcx Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 734 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #20 TatarBekir dedi: Televizyonlarda şeffaf kısım değişiyordu aynı mantık değil mi laptopta da. Değiştirmem o zaman zaten çok gözüme takılmıyor. Genişletmek için tıkla... Benim laptopta sorun var ve laptoplarda ön panel değişmiyor diye biliyorum.
TatarBekir dedi: Televizyonlarda şeffaf kısım değişiyordu aynı mantık değil mi laptopta da. Değiştirmem o zaman zaten çok gözüme takılmıyor. Genişletmek için tıkla... Benim laptopta sorun var ve laptoplarda ön panel değişmiyor diye biliyorum.