Laptop ekranını devre dışı bırakıp başka bir monitör kullanılırsa sorun olur mu?

Tavuk pilav

Hectopat
Daha fazla  
60 veya 120 Hz olan bir laptopun ekranını devre dışı bırakıp 144 veya daha yüksek Hz bir monitör bağlarsam çalışır mı yoksa laptopun kendi Hz değerimi geçerli olur? HDMI kablosu ile bağlantı yapmayı düşünüyorum.

Laptoptaki HDMI çıkışı 144 Hz destekliyorsa monitör 144 Hz'de çalışır. 240 destekliyorsa 240'ta da çalışır. Laptop ekranının Hz değeri ile bir alakası yok.

Ekranı devre dışı bıraktıktan sonra siyah ekran olarak mı kalır yoksa masaüstü mü gözükür? Benim istediğimi anladığınızı düşünüyorum. Yorumunuz için teşekkürler.

Laptopun ekranını devre dışı bırakmaya gerek yok. Laptop HDMI girişi varsa HDMI ile bağlantı yaptığınızda monitörden görüntü alabilirsiniz. Alacağınız Hz değeri laptopun HDMI sürümüne göre değişir.

Ekranı devre dışı bıraktıktan sonra siyah ekran olarak mı kalır yoksa masaüstü mü gözükür? Benim istediğimi anladığınızı düşünüyorum. Yorumunuz için teşekkürler.
2. monitörü bağladığınızda görüntü modunu istediğiniz gibi seçebilirsiniz. Çift ekran veya sadece harici monitör olarak istediğiniz şekilde seçebiliyorsunuz Win + P tuşu ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…