Oco Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #1 Eski laptopun ekranını söktüm nasıl TV'ye çevireceğim. Biraz araştırma sonucu 19.51€ 30% OFF|Yeni TV kontrol panosu monitör kiti için LP156WH2 TLQB LP156WH2(TL)(QB) TV + HDMI + VGA + AV + USB LCD LED ekran denetleyici sürücüsü|Tablet LCD'ler ve Paneller| - AliExpress linkteki ürünlerin yeterli olacağını düşünüyorum fikriniz nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2024
Eski laptopun ekranını söktüm nasıl TV'ye çevireceğim. Biraz araştırma sonucu 19.51€ 30% OFF|Yeni TV kontrol panosu monitör kiti için LP156WH2 TLQB LP156WH2(TL)(QB) TV + HDMI + VGA + AV + USB LCD LED ekran denetleyici sürücüsü|Tablet LCD'ler ve Paneller| - AliExpress linkteki ürünlerin yeterli olacağını düşünüyorum fikriniz nedir?
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.047 Çözümler 47 Yer Mersin 20 Haziran 2024 #2 Sizin panele uygunsa olur. Ama böyle şeyler astarı yüzünden pahalıya mal olur, hazır monitör almak daha ucuz oluyor. Daha bunun çerçevesini hazırlamak var.
Sizin panele uygunsa olur. Ama böyle şeyler astarı yüzünden pahalıya mal olur, hazır monitör almak daha ucuz oluyor. Daha bunun çerçevesini hazırlamak var.