Laptop Ethernet ile internete bağlanmıyor

OzanAkbal

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopu Ethernet ile modeme bağladığımda kablolu bağlantı simgesi çıkıyor fakat internete erişemiyorum. Sebebi nedir sizce?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Belki işine yarayabilir hocam

Bende internet çalışıyor gözüküyor. Videodaki arkadaş yaptıktan sonra çıkan simge bende her zaman var fakat internete bağlanmıyor.

Bazı laptoplarda ethernet sürücüsü var mesela benim ki.Laptopun destek sitesinden ethernet sürücüsünü indirmeyi deneyin

Kabloyu bağladıktan sonra wifi ı kapattım düzeldi. ama şimdi şunu fark ettim modemden kablolu 74 mbps hız alıyorum kablosuza geçince aldığım hız 35-37 bunun sebebi sizce nedir ?

Kabloyu bağladıktan sonra Wi-Fi'ı kapattım düzeldi. Ama şimdi şunu fark ettim modemden kablolu 74 Mbps hız alıyorum kablosuza geçince aldığım hız 35-37 bunun sebebi sizce nedir?

Kablosuz internetin veri verme gücü her zaman düşüktür oyunlarda bile kablosuz ile bağlayınca 100 üstü ping alırsın kablolu candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…