Y yusuf0715 Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 487 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar sabah Ethernet kablosunu bağladığımda çalışıyordu ancak şimdi çalışmıyor ve kabloda problem olasılığı da yok yeni aldım başka kabloda da denedim Ethernet'i bağlayınca değişiklik olmuyor ne yapabilirim?
Arkadaşlar sabah Ethernet kablosunu bağladığımda çalışıyordu ancak şimdi çalışmıyor ve kabloda problem olasılığı da yok yeni aldım başka kabloda da denedim Ethernet'i bağlayınca değişiklik olmuyor ne yapabilirim?
Marcolomboss Kilopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 910 Çözümler 18 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #2 Ethernet sürücüsünü güncellemeyi deneyin. Yazılımsal sorun olma ihtimali var.
Y yusuf0715 Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 487 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #3 Marcolomboss dedi: Ethernet sürücüsünü güncellemeyi deneyin. Yazılımsal sorun olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Hocam Ethernet kablosu modeme bağı değilmiş Dxdxdxd.
Marcolomboss dedi: Ethernet sürücüsünü güncellemeyi deneyin. Yazılımsal sorun olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Hocam Ethernet kablosu modeme bağı değilmiş Dxdxdxd.