BatuhanBlack
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci: Intel Core i5-12400F Soket 1700 12. Nesil 2.50GHz 18MB Önbellek 10nm
Anakart: ASUS PRIME H610M-R D4 Intel H610 Soket 1700 DDR4 3200MHz M.2
Ekran Kartı: ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB GDDR6 128Bit Nvidia DLSS 3
RAM: GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200Mhz CL16 1.35V
Depolama: KIOXIA 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD
PSU: THERMALTAKE TR2 ST APFC 12cm 80 PLUS 650W
Kasa: POWER BOOST X-12B USB 3.0 Mesh 4x120mm ARGB FAN
- Meslek
- Yazılım Geliştiricisi
Merhaba dostlar, laptopumun Ethernet portunun PIN'i kırıldı. Tamir olarak kırılan pinin yerine demir takıldı ancak elimdeki hiçbir Ethernet kablosu algılamıyor, şansa algılayıp tanımlanıyor deyip yok oluyor. Tamir eden adam bugün kendi RJ45 kablosuyla denedi ve çalıştığını gördüm. Nasıl çözeceğimi bilemedim mecbur şimdi son çare aynı modelden bozuk bir anakart alıp Ethernet portunu (girişini) alacağım ancak aynı modelin farklı sürümünün anakartını bulabildim.
Acaba Ethernet portları farklılık gösterir mi? İlanda sorunun nerede olduğu gözükmüyor ama BIOS pilinin plastiği erimiş gibi duruyor resminde.
Uzun lafın kısası portun uygunluğu konusunda anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
Laptopumun modelini ve bulduğum anakartın modelini vereyim:
Bendeki Lenovo V130-15IKB
Bozuk anakartın bulunduğu model Lenovo V130-15IGM
Konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum teknik desteği seçmiştim internet erişimine atmış.
Acaba Ethernet portları farklılık gösterir mi? İlanda sorunun nerede olduğu gözükmüyor ama BIOS pilinin plastiği erimiş gibi duruyor resminde.
Uzun lafın kısası portun uygunluğu konusunda anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
Laptopumun modelini ve bulduğum anakartın modelini vereyim:
Bendeki Lenovo V130-15IKB
Bozuk anakartın bulunduğu model Lenovo V130-15IGM
Konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum teknik desteği seçmiştim internet erişimine atmış.
Son düzenleme: