Be0rn Hectopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 75 Çözümler 2 25 Şubat 2023 #1 Yatakta çantada arkası dönük duran laptopıma yatağa uzanacakken farkında olmadan elimle biraz bastırdım ezilme vs gibi bir durum olmuş mudur?
Yatakta çantada arkası dönük duran laptopıma yatağa uzanacakken farkında olmadan elimle biraz bastırdım ezilme vs gibi bir durum olmuş mudur?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.738 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 25 Şubat 2023 #2 Kendin bakarak görebilirsin? Diye düşünüyorum.
E Egemen Tarhan Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 92 25 Şubat 2023 #3 Yüksek ihtimalle olmamıştır yatakta olduğu için. Kasaya bakarak anlayabilirsin.
profesor42 Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 221 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #4 Benim laptop otobüste yere düştü çantanın içindeyken ve üstünde bir sürü kitap var ağırlık var ekranda ölü piksel tarzı bir şey yoksa ezilmemiştir önemli olan ekran zaten.
Benim laptop otobüste yere düştü çantanın içindeyken ve üstünde bir sürü kitap var ağırlık var ekranda ölü piksel tarzı bir şey yoksa ezilmemiştir önemli olan ekran zaten.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #6 Be0rn dedi: Yatakta çantada arkası dönük duran laptopıma yatağa uzanacakken farkında olmadan elimle biraz bastırdım ezilme vs gibi bir durum olmuş mudur? Genişletmek için tıkla... Of çok kötü olmuştur. 1000TL'ye sat bana. Bir şey olmaz.
Be0rn dedi: Yatakta çantada arkası dönük duran laptopıma yatağa uzanacakken farkında olmadan elimle biraz bastırdım ezilme vs gibi bir durum olmuş mudur? Genişletmek için tıkla... Of çok kötü olmuştur. 1000TL'ye sat bana. Bir şey olmaz.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 25 Şubat 2023 #7 Be0rn dedi: Yatakta çantada arkası dönük duran laptopıma yatağa uzanacakken farkında olmadan elimle biraz bastırdım ezilme vs gibi bir durum olmuş mudur? Genişletmek için tıkla... Biraz dediğin ne kadarlık bir baskı, bir şey olmaz.
Be0rn dedi: Yatakta çantada arkası dönük duran laptopıma yatağa uzanacakken farkında olmadan elimle biraz bastırdım ezilme vs gibi bir durum olmuş mudur? Genişletmek için tıkla... Biraz dediğin ne kadarlık bir baskı, bir şey olmaz.