Laptop fan bandı nereden bulunur?

kanfur

Megapat
Daha fazla  
Laptopa termal macun çektim. Siyah band vardı etrafında onu da yapıştırdım ama eskisi kadar tutmadığını düşünüyorum. Çünkü hava çıkışı eskisi kadar güçlü değil ve PC'yi elimi tuttuğumda daha çok ısı görüyorum eskisinden. Bu bandı nereden bulabilirim? İnternetten getireceğim bir yer link veya satın alacağım bir mağaza önerir misiniz? Yanmaz olması gereken siyah bir band.

Laptopa termal macun çektim. Siyah band vardı etrafında onu da yapıştırdım ama eskisi kadar tutmadığını düşünüyorum. Çünkü hava çıkışı eskisi kadar güçlü değil ve PC'yi elimi tuttuğumda daha çok ısı görüyorum eskisinden. Bu bandı nereden bulabilirim? İnternetten getireceğim bir yer link veya satın alacağım bir mağaza önerir misiniz? Yanmaz olması gereken siyah bir band.
Hocam özel bir bant gerekeceğini sanmıyorum. Kaliteli bir elektrikli bant takarsanız büyük ihtimalle normale dönecektir. Ama yanlış bilmiyorsam orjinali bakır bant diye geçiyordu. İnternetten büyük ihtimalle bulabilirsiniz. Hatta isterseniz tamirciye gidip sorabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı