H hyenasel Femtopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #1 Laptopumun devir hızında problem olduğunu düşünüyorum. Fan devirinin sağlıklı olup olmadığını nasıl anlarım?
Laptopumun devir hızında problem olduğunu düşünüyorum. Fan devirinin sağlıklı olup olmadığını nasıl anlarım?
ilkerowic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 1.399 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Eskişehir 4 Temmuz 2021 #2 SpeedFan uygulamasını kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS H hyenasel Femtopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #3 ilkerowic dedi: SpeedFan uygulamasını kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... tamamda orada RPM değeri gözükmüyor ve nasıl sağlıklı olduğunu anlarım bilmiyorum Artı 0 Eksi
ilkerowic dedi: SpeedFan uygulamasını kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... tamamda orada RPM değeri gözükmüyor ve nasıl sağlıklı olduğunu anlarım bilmiyorum
ilkerowic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 1.399 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Eskişehir 4 Temmuz 2021 #4 Nasıl gözükmüyor hocam anlamadım? Ben kullanıyorum benim RPM olarak çıkıyor. Artı 0 Eksi