S. Çakır Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 573 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #11 suleymandy dedi: MSI Afterburner kullanabilirsiniz, fan ömrünü hızlıca tüketirsiniz. Genişletmek için tıkla... Afterburner ile yapamıyorum o seçenek kilitli. asd674 dedi: Hangi modeli Casper'ın? Genişletmek için tıkla... Nb 15.6 chy.
suleymandy dedi: MSI Afterburner kullanabilirsiniz, fan ömrünü hızlıca tüketirsiniz. Genişletmek için tıkla... Afterburner ile yapamıyorum o seçenek kilitli. asd674 dedi: Hangi modeli Casper'ın? Genişletmek için tıkla... Nb 15.6 chy.
FosurtHan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 116 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart : Gigabyte B450m s2h İşlemci : AMD Ryzen 5 3500X 3.6 GHz Ekran Kartı : Sapphire RX 5500XT 8GB Ram : Corsair 16GB Vengeance 3000mhz Ssd Nvme : Toshiba OCZ RC500 500 GB Hdd : Seagate Barracuda 1TB İşletim Sistemi : Windows 11 Professional Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #12 Opel Astra G dedi: Mümkün bir sürü overclock uygulamalrı var ama zararlı heleki laptopsa hiç denemeyin. 50 60 derece normaldir. Genişletmek için tıkla... Arkadaş "boşta" 50-60 derece olarak belirtmiş.
Opel Astra G dedi: Mümkün bir sürü overclock uygulamalrı var ama zararlı heleki laptopsa hiç denemeyin. 50 60 derece normaldir. Genişletmek için tıkla... Arkadaş "boşta" 50-60 derece olarak belirtmiş.
Okan öz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 635 Çözümler 3 Yer Mannheim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mart 2021 #13 S. Çakır dedi: Afterburner ile yapamıyorum o seçenek kilitli. Eki Görüntüle 937838 Nb 15.6 chy. Genişletmek için tıkla... Hocam ayıptır sorması mobil Lite'yı nasıl indirdiniz?
S. Çakır dedi: Afterburner ile yapamıyorum o seçenek kilitli. Eki Görüntüle 937838 Nb 15.6 chy. Genişletmek için tıkla... Hocam ayıptır sorması mobil Lite'yı nasıl indirdiniz?
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #14 Opel Astra G dedi: 50 60 derece normaldir. Genişletmek için tıkla... 55 derece üstünü daha görmedim yeni pc'de
Opel Astra G dedi: 50 60 derece normaldir. Genişletmek için tıkla... 55 derece üstünü daha görmedim yeni pc'de
S. Çakır Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 573 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #15 Okan öz dedi: Hocam ayıptır sorması mobil Lite'yı nasıl indirdiniz? Genişletmek için tıkla... BlueStacks ile indirebilirsiniz. Affansen dedi: GitHub - hirschmann/nbfc: NoteBook FanControl NoteBook FanControl. Contribute to hirschmann/nbfc development by creating an account on GitHub. github.com Sayfanın altında .exe dosyası var. Onu indirin, model seçin. Ve işlem hazır. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama da Casper laptoplar yok. Hangisini seçmeliyim?
Okan öz dedi: Hocam ayıptır sorması mobil Lite'yı nasıl indirdiniz? Genişletmek için tıkla... BlueStacks ile indirebilirsiniz. Affansen dedi: GitHub - hirschmann/nbfc: NoteBook FanControl NoteBook FanControl. Contribute to hirschmann/nbfc development by creating an account on GitHub. github.com Sayfanın altında .exe dosyası var. Onu indirin, model seçin. Ve işlem hazır. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama da Casper laptoplar yok. Hangisini seçmeliyim?
2 213639 Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 702 Çözümler 6 24 Mart 2021 #16 S. Çakır dedi: Hocam uygulama da Casper laptoplar yok. Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Marka ve modelleri teker teker deneyin bazıları olabiliyor.
S. Çakır dedi: Hocam uygulama da Casper laptoplar yok. Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Marka ve modelleri teker teker deneyin bazıları olabiliyor.
Yoresel Disk Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #17 213639 dedi: Marka ve modelleri teker teker deneyin bazıları olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bazı forumlarda birbirine uyumlu modellerin lstesi var.
213639 dedi: Marka ve modelleri teker teker deneyin bazıları olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bazı forumlarda birbirine uyumlu modellerin lstesi var.