hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 29 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar selam, Laptop'un fan hızını nasıl değiştirebilirim yardımcı olur musunuz rica etsem?
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.651 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #2 hergeceaglıyorum dedi: Arkadaşlar selam, Laptop'un fan hızını nasıl değiştirebilirim yardımcı olur musunuz rica etsem? Genişletmek için tıkla... Speed fan ile arttırmayı deneyebilirsin. Veya BIOS'dan değiştirebilirsin. Laptop modeli nedir? Daha iyi yardımcı olalım.
hergeceaglıyorum dedi: Arkadaşlar selam, Laptop'un fan hızını nasıl değiştirebilirim yardımcı olur musunuz rica etsem? Genişletmek için tıkla... Speed fan ile arttırmayı deneyebilirsin. Veya BIOS'dan değiştirebilirsin. Laptop modeli nedir? Daha iyi yardımcı olalım.
konur43 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 1.162 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #3 Kullandığınız laptopun üreticisine ait bir program olabilir, onun üzerinden fan hızını ayarlayabilirsiniz.
Kullandığınız laptopun üreticisine ait bir program olabilir, onun üzerinden fan hızını ayarlayabilirsiniz.
hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 29 Temmuz 2021 #4 Ersin Zr dedi: Speed fan ile arttırmayı deneyebilirsin. Veya BIOS'dan değiştirebilirsin. Laptop modeli nedir? Daha iyi yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Hocam işlerimden dolayı geç baktım kusura bakmayın. Dell Inspiron 3521 ( i3 Versiyonu)
Ersin Zr dedi: Speed fan ile arttırmayı deneyebilirsin. Veya BIOS'dan değiştirebilirsin. Laptop modeli nedir? Daha iyi yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Hocam işlerimden dolayı geç baktım kusura bakmayın. Dell Inspiron 3521 ( i3 Versiyonu)