Unlucky0758 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #1 Kullandığım ürün laptop fan hızını test etmek için kullanabileceğim bir uygulama var mı? Varsa yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim. Harici soğutucu kullanıyorum.
Kullandığım ürün laptop fan hızını test etmek için kullanabileceğim bir uygulama var mı? Varsa yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim. Harici soğutucu kullanıyorum.
Power Supply Unit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 3.399 Makaleler 20 Çözümler 13 27 Aralık 2022 #2 Laptobun marka modeli nedir? Asus laptoplarda Armory Crate, MSI laptoplarda Dragon Center gibi uygulamalar üzerinden kontrol edilmekte. Lenovo ve HP gibi markaların da yazılımları var. Ancak eski laptoplarda fan kontrolü yapılmayabiliyor. Artı 0 Eksi
Laptobun marka modeli nedir? Asus laptoplarda Armory Crate, MSI laptoplarda Dragon Center gibi uygulamalar üzerinden kontrol edilmekte. Lenovo ve HP gibi markaların da yazılımları var. Ancak eski laptoplarda fan kontrolü yapılmayabiliyor.
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.703 Çözümler 2 27 Aralık 2022 #3 BİOS dan işlemci fan hızını ayarlayabiliyorsun. Ayrıca kullandığın laptopun Control Center vb. programı varsa indirip kontrol edebilirsin. Artı 0 Eksi
BİOS dan işlemci fan hızını ayarlayabiliyorsun. Ayrıca kullandığın laptopun Control Center vb. programı varsa indirip kontrol edebilirsin.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.230 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 27 Aralık 2022 #4 Laptop marka modelini verirseniz yardımıcı olabiliriz. Artı 0 Eksi
KS KS Unlucky0758 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #5 Casper nirvana c700 hesabım bir kaç günlük ban yedi kusura bakmayın BY LEWU dedi: BİOS dan işlemci fan hızını ayarlayabiliyorsun. Ayrıca kullandığın laptopun Control Center vb. programı varsa indirip kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... O kısma nasıl ulaşabilirim yardim ederseniz sevinirim Artı 0 Eksi
Casper nirvana c700 hesabım bir kaç günlük ban yedi kusura bakmayın BY LEWU dedi: BİOS dan işlemci fan hızını ayarlayabiliyorsun. Ayrıca kullandığın laptopun Control Center vb. programı varsa indirip kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... O kısma nasıl ulaşabilirim yardim ederseniz sevinirim