Laptop fanı nasıl devre dışı bırakılır?

necasetabi

Hectopat
Daha fazla  
Laptopta 2 adet fan var ama sağdaki fan bir şeye takılıyormuş gibi düzgün çalışmıyor. Oyuncu laptopu ama sadece ders için kullanıyorum ve kulaklık taksam dahi ses hala gelmeye devam ediyor çok rahatsız ediyor. Sağdaki fanı bir programla devre dışı bırakmak istiyorum geçici süreliğine. Bu mümkün değilse bu fanın çalışma hızını nasıl düşürebilirim?

Laptopta 2 adet fan var ama sağdaki fan bir şeye takılıyormuş gibi düzgün çalışmıyor. Oyuncu laptopu ama sadece ders için kullanıyorum ve kulaklık taksam dahi ses hala gelmeye devam ediyor çok rahatsız ediyor. Sağdaki fanı bir programla devre dışı bırakmak istiyorum geçici süreliğine. Bu mümkün değilse bu fanın çalışma hızını nasıl düşürebilirim?

Fanı kontrol etmek için programlar var bazen de markalar kendi yapar araştırmanızı öneririm. Ama dikkat edin işlemciyi yakmayın. Saygılarımla.

Sağdaki fan bir kabloya takılıyor olabilir. Bende aynı sorunu yaşadığımda fanı temizlemiştim ve fan kablosu yerinden çıkmış gibiydi geri takmıştım.

Dragon Center, Armoury Crate tarzı yazılımlarda bu dediğin ayar var. Ancak böyle bir yazılım yoksa ve gerçekten fanda bir sorun varsa bence müdahale etmek gerekir.

Bilgisayarınızın ekran kartı NVIDIA mı?

Dragon Center, Armoury Crate tarzı yazılımlarda bu dediğin ayar var. Ancak böyle bir yazılım yoksa ve gerçekten fanda bir sorun varsa bence müdahale etmek gerekir.

Yazın başında başladı ses bayağıdır var. Bilgisayarı şu sıralar daha aktif kullanacağım için bir arayıştayım olmazsa yağ damlatacağım fana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı