Laptop fanından traktör sesi geliyor

Glacial_cry

Decapat
Casper C810 laptop fanından traktör sesi geliyor. Bazen açarken başlıyor ses, bazen rastgele zamanlarda. Bilgisayarda yük varken de geliyor, yokken de. Çare olarak fanın olduğu kısma işaret parmak ucumla fiske gibi hafifçe vuruyorum. Nadiren de olsa ses tamamen gidiyor. Bunun dışında bilgisayarı kapa aç, kapa aç, yapa yapa sesin gelmediği bir seferi denk getirmeye çalışıyorum. Sinirden dişlerim kırılacak yakında. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Not: Fan tertemiz.

Casper C810 laptop fanından traktör sesi geliyor. Bazen açarken başlıyor ses, bazen rastgele zamanlarda. Bilgisayarda yük varken de geliyor, yokken de. Çare olarak fanın olduğu kısma işaret parmak ucumla fiske gibi hafifçe vuruyorum. Nadiren de olsa ses tamamen gidiyor. Bunun dışında bilgisayarı kapa aç, kapa aç, yapa yapa sesin gelmediği bir seferi denk getirmeye çalışıyorum. Sinirden dişlerim kırılacak yakında. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Not: Fan tertemiz.
İçini açıp bak. Kağıt parçası sıkışmış olabilir ya da toz birikmiştir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı