hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 29 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar selam, laptop ısındığından dolayı fanları maksimum ayara (5100) getiriyorum. Sürekli bu hız da çalıştırmak zararlı mı?
Arkadaşlar selam, laptop ısındığından dolayı fanları maksimum ayara (5100) getiriyorum. Sürekli bu hız da çalıştırmak zararlı mı?
Erdemtgl Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.126 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #2 hergeceaglıyorum dedi: Arkadaşlar selam, laptop ısındığından dolayı fanları maksimum ayara (5100) getiriyorum. Sürekli bu hız da çalıştırmak zararlı mı? Genişletmek için tıkla... Fanın ömründen kısılır bir de ses yapar başka bir şey olmaz. Bilgisayar yük altında iken kullan ama boşta iken kullanmanı önermem hem kulakların hem fanın ömrü için. Artı 0 Eksi
hergeceaglıyorum dedi: Arkadaşlar selam, laptop ısındığından dolayı fanları maksimum ayara (5100) getiriyorum. Sürekli bu hız da çalıştırmak zararlı mı? Genişletmek için tıkla... Fanın ömründen kısılır bir de ses yapar başka bir şey olmaz. Bilgisayar yük altında iken kullan ama boşta iken kullanmanı önermem hem kulakların hem fanın ömrü için.
N Numb Centipat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #3 Benim düşüncem herhangi bir zararının olmadığı yönde sonuç olarak fanın ayarı varsa istediğin seviyede kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Benim düşüncem herhangi bir zararının olmadığı yönde sonuç olarak fanın ayarı varsa istediğin seviyede kullanabilirsin.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.181 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #4 Zararlı olsa koymaz adamlar o değiştirme özelliğini. Artı 0 Eksi
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #5 Her ay yağlarsan hayır. Artı 0 Eksi