Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.876 Makaleler 9 Çözümler 1.034 24 Şubat 2024 #11 453476 dedi: Victus derken? Laptop modeli Lenovo IdeaPad Gaming 3. Net modelini hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Pardon karıştırdım. Dediğim gibi macundandır.
453476 dedi: Victus derken? Laptop modeli Lenovo IdeaPad Gaming 3. Net modelini hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Pardon karıştırdım. Dediğim gibi macundandır.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 24 Şubat 2024 #12 Artoria Pendragon dedi: Pardon karıştırdım. Dediğim gibi macundandır. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Peki bilgisayar bu haldeyken oyun oynasam zararı olur mu? Şu aralar moral açısından da pek iyi değilim. Başka yapacak bir şeyim yok.
Artoria Pendragon dedi: Pardon karıştırdım. Dediğim gibi macundandır. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Peki bilgisayar bu haldeyken oyun oynasam zararı olur mu? Şu aralar moral açısından da pek iyi değilim. Başka yapacak bir şeyim yok.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.876 Makaleler 9 Çözümler 1.034 24 Şubat 2024 #13 453476 dedi: Anladım hocam. Peki bilgisayar bu haldeyken oyun oynasam zararı olur mu? Şu aralar moral açısından da pek iyi değilim. Başka yapacak bir şeyim yok. Genişletmek için tıkla... Bir süre böyle kullanmanizdan sıkıntı çıkmaz fakat en yakın zamanda değiştirin, sistem sürekli termal yiyecektir zaten oyundan da pek keyif vermez.
453476 dedi: Anladım hocam. Peki bilgisayar bu haldeyken oyun oynasam zararı olur mu? Şu aralar moral açısından da pek iyi değilim. Başka yapacak bir şeyim yok. Genişletmek için tıkla... Bir süre böyle kullanmanizdan sıkıntı çıkmaz fakat en yakın zamanda değiştirin, sistem sürekli termal yiyecektir zaten oyundan da pek keyif vermez.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 24 Şubat 2024 #14 Artoria Pendragon dedi: Bir süre böyle kullanmanizdan sıkıntı çıkmaz fakat en yakın zamanda değiştirin, sistem sürekli termal yiyecektir zaten oyundan da pek keyif vermez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Laptop için macun öneriniz var mı hocam?
Artoria Pendragon dedi: Bir süre böyle kullanmanizdan sıkıntı çıkmaz fakat en yakın zamanda değiştirin, sistem sürekli termal yiyecektir zaten oyundan da pek keyif vermez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Laptop için macun öneriniz var mı hocam?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.876 Makaleler 9 Çözümler 1.034 24 Şubat 2024 #15 453476 dedi: Teşekkürler. Laptop için macun öneriniz var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Türkiye'den alacaksanız Pullwark bold tek seçenek. Onun dışında PTM7950 veya 58sp versiyonu bakılabilir.
453476 dedi: Teşekkürler. Laptop için macun öneriniz var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Türkiye'den alacaksanız Pullwark bold tek seçenek. Onun dışında PTM7950 veya 58sp versiyonu bakılabilir.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 24 Şubat 2024 #16 Artoria Pendragon dedi: Türkiye'den alacaksanız Pullwark bold tek seçenek. Onun dışında PTM7950 veya 58sp versiyonu bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Pullwark bold alayım ben. Teşekkür ediyorum zamanınızı ayırdığınız için.
Artoria Pendragon dedi: Türkiye'den alacaksanız Pullwark bold tek seçenek. Onun dışında PTM7950 veya 58sp versiyonu bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Pullwark bold alayım ben. Teşekkür ediyorum zamanınızı ayırdığınız için.