Laptop fareyi algılamıyor

Yusuf2939

Hectopat
Daha fazla  
Sağ tarafta 2 sol tarafta 1 tane USB giriş yeri var. Sağ ikisinden birine taktığımda çalışmıyor ikisinde de ışık yanıyor ama imleç sabit, sola taktığımda ise çalışıyor. Sağa taktığımda yanı sıkıntılı olan bölgede üç dört defa çıkarıp deneyince kendiliğinden çalışır hale geliyor bazen de durduk yere gidiyor. Sağ taraftaki USB'lerde mi sorun var diye kulaklık normalde hep sola takılıdır sağa takıp deniyorum ama sağdaki USB girişlerinde diğer aygıtlarda çalışıyor ama mouse da böyle saçma bir hata veriyor. PS 3 kolunu da sağ ve sol taraf ikisi de tanımıyor.

USB driverlarını kurdunuz mu?

Laptopu aldığımdan beri ki iki sene oluyor hiç kurmadım Windows kurup geçmiştim mouse da çalışıyordu diye dert etmedim ama son zamanlarda olmaya başladı. Nasıl kurulacağını bilmiyorum NVIDIA'dan mı kuruluyor?

Aynı sorun bende de var sorun mouse ta emin ol ilk önce PC USB portunun içini temizle aynı işlemi fareuna da yap daha sonra USB porta tak çalışır duruma geldiğinde ucunu hafiçe aşağı yukarı yap eğer mouse algılamazsa yeni mouse alma vaktin geldi demektir. Benim fareun ucuna şampuan kaçınca bozuldu.

denetim masasından.

Denetim masası/ donanım ve ses/ Aygıt ve yazıcılar/ USB optical mause / donanım / özellikler/sürücü/ güncelleme varsa orda buton var bas güncelle.

Son düzenleme:

USB optical mouse a kadar geliyorum ondana sonra buraya atıyor buradan da diğer adımlara geçemiyorum.

USB optical mouse a kadar geliyorum ondana sonra buraya atıyor buradan da diğer adımlara geçemiyorum.

Düzeltme* bir şekilde USB güncellemeştirmelerini buldum ve güncelleştirdim ve şu anda sorunsuz çalışıyor teşekkürler. Bir tek PS 3 kolu çalışmıyor ama o da sanırım PS 3 kolundan kaynaklı.

Dosya Ekleri

• resim_2025-02-01_113013982.png
    49,2 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…