Sadece Discord 500 MB nasıl 500 MB dusus oluyor? Gorev yoneticisi>baslangic kismindan Discord, Steam, Valorant ve diger uygulamalarin hepsine sag tik yapip devre disi birakin. Sonra bilgisayari yeniden baslatin.
8 GB bir bilgisayar için açık uygulamalarla beraber şuan kullanımı normal. Steam, Discord, EA, Teams birçok uygulama ve parçacıkları var. Uygulamaları kullanmıyorsan kapatabilirsin ama kullanıyorsan ram harcaması bir sorun değil.
8 GB bir bilgisayar için açık uygulamalarla beraber şu an kullanımı normal. Steam, Discord, EA, teams birçok uygulama ve parçacıkları var. Uygulamaları kullanmıyorsan kapatabilirsin ama kullanıyorsan RAM harcaması bir sorun değil.
Sadece Discord 500 MB nasıl 500 MB dusus oluyor? Gorev yoneticisi>baslangic kismindan Discord, Steam, Valorant ve diger uygulamalarin hepsine sag tik yapip devre disi birakin. Sonra bilgisayari yeniden baslatin.
Kardesim onerilerimizi dinlemeyeceksen soyle gidelim. Baslangictan gerekli gereksiz tum uygulamalari devre disi birakip yeniden baslat, eger hala yuksek kullanim varsa baska bir sorun oldugunu anlariz.
Ben söyleyeyim sebebini:
1) Windows 11 boşta bile çok RAM kullanan bir işletim sistemi.
2)RAM'in 8 GB gayet dolmaya müsait.
3)Arkada hiçbir şey açık değil derken şaka yaptığını varsayıyorum.
Kardesim onerilerimizi dinlemeyeceksen soyle gidelim. Baslangictan gerekli gereksiz tum uygulamalari devre disi birakip yeniden baslat, eger hala yuksek kullanim varsa baska bir sorun oldugunu anlariz.