Laptop fişi tamir edilebilir mi?

A

Adsız 1

Ziyaretçi
Merhaba, benim bilgisayarımın şarj aleti bozuldu ve şarj etmiyor. Var olan şarj aletini tamir edebilir miyim? Edebilirsem, nasıl?
Laptop Markası: Acer
Modeli: E5-571G-34R0

Şarj cihazı vakumlu ve açılması zoor zaten tamir edilmesi zor ve maliyeti yenisinden fazla olabiliyor vede riskli tavsiye eden olmazda.

Şarj cihazı vakumlu ve açılması zoor zaten tamir edilmesi zor ve maliyeti yenisinden fazla olabiliyor vede riskli tavsiye eden olmazda.
50 liralık bir adaptör için gereksiz konu olmuş. Daha önce uzatma kablosu tamiri yapmıştım. Basit bir arızası vardı. Basit bir arızaysa, ekipmanı ve biraz bilgisi varsa kendi yapabilir. Yoksa mecbur yenisini alacak zaten.

Kullandığınız ürün kalitesiz bir ürün ise, yapacağınız tamir masrafı emin olun ürünün satış fiyatını geçecektir. Yenisini almak ve kaliteden yana olmak en mantıklısı.

Bu adamın parası olsa zaten bu konuyu açar mı böyle? Gariban adam ucuza kapatmanın yollarını arıyor napsın. 50 TL fişeQleyinde alsın yeni bir tane hayır severler (ben fakirim)

İki kere bozulma meydana geldi. İlk bozulnada "pat" sesi geldi, fişin dikdörtgen kısmında kırmızı bir şey göründü ve yanma kokusu geldi. İkinci bozulmada ise aynı şeyler oldu fakat bu sefer sigorta bile attı. Sigorta attıktan sonra bir daha laptop şarj olmadı. Bu, fişin nasıl bozulduğuna cevap vermektedir.

Adsız 1, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…