Merhaba.
Laptopa daha önceden format atmadım. Hep masaüstü pc ye format attım ekran kartı ses vb. driverları bulmak zor olmuyordu kasayı açıp bakıp netten indiriyordum fakat Laptop olunca şimdi biraz tedirgin oluyor insan. Laptop ses driver vb. şeyleri nasıl bulup indirecem ?
Aslında laptop olduğu için daha kolay. Neredeyse tüm laptopların üretici web sitesinden, laptop modelini girerek driverların tamamına ulaşabilirsiniz. Önce Windows update yapın bulunmayanları da siteden manual olarak yükleyin.
Siz temiz bir windows 8.1 kurun çoğunu tanıyacaktır. Bulamadığınız sürücüleri donanım kimliği ile çok kolay bulabilirsiniz. Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun
4-5 bilgisayarla haşır neşirim fakat sürücülerin tamamını kurduğunu hiç görmedim. Ekran kartı başta olmak üzere çoğunu kuruyor ama yine de kurmadıkları oluyor.
Asus'un sitesinden bulabilirsin. Eğer bulamadıkların olursa Driver Indentifier sitesinden aracı indirip çalıştır. Taradıktan sonra sana sürücü listeni gösterir. Siteye üye olmalısın indirmen için.