IVMuratt Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #1 Selam arkadaşlar. Benim Huawei Matebook D15'e format attıktan sonra açılmaya çalışırken mavi ekran verdi. Şu anda da açılmıyor sadece paylaştığım linkteki gibi bir döngüde kaldı. Çok acil yardım lazım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2025
Selam arkadaşlar. Benim Huawei Matebook D15'e format attıktan sonra açılmaya çalışırken mavi ekran verdi. Şu anda da açılmıyor sadece paylaştığım linkteki gibi bir döngüde kaldı. Çok acil yardım lazım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS IVMuratt Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #11 AREYsan dedi: Üstat o zaman bir yerden flash bulup onunla format atacan. Genişletmek için tıkla... tamamdır kral eyvallah yardım için. Artı 0 Eksi
AREYsan dedi: Üstat o zaman bir yerden flash bulup onunla format atacan. Genişletmek için tıkla... tamamdır kral eyvallah yardım için.