T TnhnLpp Hectopat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2017 #1 "An operating system not found press ctrl+alt+del" diyor. Windows'un içinden her şeyi sil yapmıştım. Windows silindi mi acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2017
"An operating system not found press ctrl+alt+del" diyor. Windows'un içinden her şeyi sil yapmıştım. Windows silindi mi acaba?
Sinan Gündüz Hectopat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 679 Çözümler 4 6 Eylül 2017 #2 Format sonrası hata aldıysan at bir format daha. Buradan cevap gelene kadar güncellemelerin bile bitmiş olur
Format sonrası hata aldıysan at bir format daha. Buradan cevap gelene kadar güncellemelerin bile bitmiş olur
T TnhnLpp Hectopat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2017 #3 Sinan Gündüz dedi: Format sonrası hata aldıysan at bir format daha. Buradan cevap gelene kadar güncellemelerin bile bitmiş olur Genişletmek için tıkla... Merhaba teşekkür ederim ilgilendiğin için windowsu başarıyla yükledim laptopum biraz eski 4gb ram var fakat 2 gbını ben sonradan taktım ekran kartı atı 4560 windows 10 pro yükledim takılmalar oluyor biraz home yüklesem performans farkı olur mu ?
Sinan Gündüz dedi: Format sonrası hata aldıysan at bir format daha. Buradan cevap gelene kadar güncellemelerin bile bitmiş olur Genişletmek için tıkla... Merhaba teşekkür ederim ilgilendiğin için windowsu başarıyla yükledim laptopum biraz eski 4gb ram var fakat 2 gbını ben sonradan taktım ekran kartı atı 4560 windows 10 pro yükledim takılmalar oluyor biraz home yüklesem performans farkı olur mu ?