Laptop Format Sonrası Sürücü Kurulumu

darkiroNNN

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarıma bu haftasonu Windows 7 temiz kurulum yapmayı düşünüyorum. Sürücü Driverlarım mevcuttu fakat babam CD'yi bilmeden atmış. İlk önce Ağ sürücüsünü indirip CD'ye atıp formattan sonra tüm sürücüleri bilgisayarıma kurmak mümkün mü? Ağ sürücüsünü kurduktan sonra tüm driverları internetten indireceğim.

NOT : Lütfen Windows 10 önermeyin. Bilgisayarımla alakalı bir sorundan dolayı istesem de W10 formatlayamıyorum. Formatlasam da Ekran kartı sürücüsü kurulmuyor. Neyse bununla konuyu karıştırmayalım.
NOT 2 : Driver Booster gibi programları da önermeyin lütfen. Teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce Ağ sürücüsünü CD'ye yükleyip geri kalan Driver'ları İnternetten İndireceğim. Eğer olursa da Çözüldü olarak işaretleyeceğim.

Sürücü İndirme

Screenshot.png

Bu sistemi biliyorum fakat ATI Ekran kartı Driver'ı mevcut değil. ATI indirsem bile klasörün içinde Nvidia Driver'ı vardı. O yüzden tüm sürücü kimliklerini alıp, bir yere kopyalayıp, linkleri de kaydedip, sonradan driverları indirmek istiyorum.
ÜZERİNDEN ZAMAN GEÇSE DE ÇÖZÜM: Önceden sürücüleri indirip yedekledim ve formatladıktan sonra hepsini tek tek kurdum. Böylece bir sorunum kalmadı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı