Laptop gamepad gibi cihazları algılamıyor

BekirOzturk

Femtopat
Daha fazla  
Lenovo Ideapad Gaming 3 laptopum oyun kontrolcülerini algılamıyor, üstelik USB girişlerinden birine kontrolcü takınca mouse de işlevini yitiriyor. Çeşitli gamepadler ve Snopy v5h direksiyonum ile de denedim sonuç değişmedi. Aygıt yöneticisinde ya da oyun kontrolcüleri sekmesinde cihazlar görünmüyor, bilgisayara takıp çıkarınca ses geliyor ama tepki yok. İnternetteki çeşitli yöntemleri denedim ama çare bulamadım, driverlerle ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum çünkü tanımlanamayan cihaz falan olarak da görmüyor. Desteklerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB güç seçeneklerini değiştirip deneyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediklerinizi yaptım, bana da mantıklı geldi ama değişen bir şey yok. Aygıt yöneticisinden insan arabirim cihazlarını açıyorum USB'yi takınca değişen bir şey yok. Fareyle gamepadi birlikte takınca ise sürekli bir veri akışı oluyor aygıt yöneticisine, durmadan aygıt kontrolü yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Chipset sürücünüz güncel mi?

Lenovo IdeaPad Gaming 3 AMD Ryzen 7 5800H 16GB 512GB SSD RTX 3060 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 82K200JUTX.

Hayır hocam. Yonga seti olanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…