WukuWukong
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, bugün RAM'i çıkartıp geri taktım (bildiğim bir şey, bence sorunla alakası yok) ve birkaç saat sonra bilgisayarı açtım. Şifremi girecektim ki bir şey oldu ve anlık dondu, ardından "Pin yanlış" diye bir ekran çıkıyor ve "Tamam" tuşuna basıp tekrar şifremizi girmemiz gerekiyor ya, benim bilgisayar ne yaparsam yapayım o "Tamam" tuşuna basmama rağmen bir türlü şifre yazma ekranına geçmedi. Ben de zorla düğmesinden kapatıp geri açtım ve klavyesi, touchpadi sapıttı. Klavyeye saçma sapan her yerine tıklayınca anlamsız bir şeyler yazıyor ama tek tek tıklayınca hiçbir şey yazmıyor. Touchpad düzgün çalışmıyor, bazen takılıyor kalıyor. Win+R kombinasyonu normalde "Çalıştır"ı açmalı ama bende ekran görüntüsü alma kısmını açıyor. Garip davranıyor zaten bilgisayar. Örneğin attığım fotoğraftaki gibi CMD'de belki binlerce kez sebepsiz o satırı yazdı. Harici klavye taktım, o bile düzgün çalışmıyor (çalışıyor ama olması gerektiği gibi değil). Kaspersky ile tam tarama yaptım, virüs çıkmadı. Mesela şimdi Başlat menüsünü açtım ve kendi klavyesinden K tuşuna bastım ve CMD'yi açtı.
Özellikler:
Intel i5 i51135G7 işlemci.
Intel Iris Xe iGPU.
2x8 toplamda 16 GB DDR4 3200 MHz Ram.
256 GB SSD.
Özellikler:
Intel i5 i51135G7 işlemci.
Intel Iris Xe iGPU.
2x8 toplamda 16 GB DDR4 3200 MHz Ram.
256 GB SSD.
Son düzenleyen: Moderatör: