Laptop Google'da gezerken 90 derece oluyor

Makaleler
7
Daha fazla  
Dostlar her türlü şeyi denedim bu ısınma problemi düzelmiyor. Artık altına cidden vantilatör mu koysam diye düşünmeye başladım.
Ne yapabilirim? Sıvı metal denemeli miyim? Veya ısı iletimi çok çok çok yüksek olan bildiğiniz termal macun var mı?

İnternet'de gezerken 90 derecede geziyorum hala.
Fanı RWEverything'den ayarlayıp fullesem bile aynı değişmiyor.
Stant da var altında.

Dostlar her türlü şeyi denedim bu ısınma problemi düzelmiyor. Artık altına cidden vantilatör mu koysam diye düşünmeye başladım.
Ne yapabilirim? Sıvı metal denemeli miyim? Veya ısı iletimi çok çok çok yüksek olan bildiğiniz termal macun var mı?

İnternet'de gezerken 90 derecede geziyorum hala.
Fanı rweverything'den ayarlayıp fullesem bile aynı değişmiyor.
Stant da var altında.
Soğutucusu var mı?

Termal macun vs. yeniledin mi? Yenilediysen soğutucu yerine tam oturmamış olabilir.
Aklıma gelen bir diger ihtimal de fan profillerinin kötü ayarlanmış olması. Fan devrini artırınca da sıcaklıklar yüksek mi?
Bilgisayarı arka planda sömüren bir şey var mı? Bu bence en düşük ihtimalli olan ama Windows 10 kullanırken telemetri servisleri az çıldırtmazdı.

Termal macun vs. yeniledin mi? Yenilediysen soğutucu yerine tam oturmamış olabilir.
Aklıma gelen bir diger ihtimal de fan profillerinin kötü ayarlanmış olması. Fan devrini artırınca da sıcaklıklar yüksek mi?
Bilgisayarı arka planda sömüren bir şey var mı? Bu bence en düşük ihtimalli olan ama Windows 10 kullanırken telemetri servisleri az çıldırtmazdı.
RWEverything'den fanı fulleyebiliyorum. Ancak herşey aynı.

Normalde ilk aldığımız günlerde oyunda bile 70 dereceyi geçmiyordu laptop. Sonra fanı bozuldu ve garantiye verdik. Gelince bir baktık ki fan çalışıyor ama laptop aşırı ısınıyor. Sebebini hala çözemedik. Bir daha garantiye gitti yine aynısı. Her şeyide var yani içinde.
Termal macun yeni.
Arka plan da tertemiz %6 CPU falan kullanılıyor boşta. GPU da aynı şekil.

Laptopun sağında hava deliği var ısınan havayı atmak için laptop ilk aldığımızda (70 derecelerde geziyorken dediğim) orası sımsıcak olurdu elimi tutamazdım. Şimdi fanı fullesem bile soğuk hava geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı