YAHYAMURAT Femtopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #1 Arkadaşlar GTX 950M laptopa sahibim. Benim arızalı GTX 1650 var. PC'de kullanıyordum arızalandı. Laptopun cipiyle GTX 1650 cipini değiştirsem performans artısı görür müyüm ya da olur mu?
Arkadaşlar GTX 950M laptopa sahibim. Benim arızalı GTX 1650 var. PC'de kullanıyordum arızalandı. Laptopun cipiyle GTX 1650 cipini değiştirsem performans artısı görür müyüm ya da olur mu?
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 2 Mart 2021 #11 YAHYAMURAT dedi: Çipset ve VRAM'leri yerleştirdim sadece ama driver inmiyor. Oyuna girince kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptınız gerçekten merak ettim fotoğraf atamaz mısınız? VRAM'leri nereye taktınız anakartta? Artı 0 Eksi
YAHYAMURAT dedi: Çipset ve VRAM'leri yerleştirdim sadece ama driver inmiyor. Oyuna girince kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptınız gerçekten merak ettim fotoğraf atamaz mısınız? VRAM'leri nereye taktınız anakartta?