Laptop GPU ve CPU boşta 65-70 derece arası oluyor

öylesinekişi

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3 ay kadar önce ASUS TUF Gaming F15 bir laptop aldım fakat akran kartım 65 derecelerde işlemcimde 70 derecelerde çalışıyor boşta iken sizce normal mi?
i5 11400H.
RTX 2050.

Boşta iken normal değil bu değerler , fan temizliği lazım ayrıca termal macun kurumuş olabilir.Hatta hocam komple bir temizleme lazım olabilir kasa içi tozlanmıştır.

Arkadaşlar 3 ay kadar önce ASUS TUF Gaming F15 bir laptop aldım fakat akran kartım 65 derecelerde işlemcimde 70 derecelerde çalışıyor boşta iken sizce normal mi?
i5 11400H.
RTX 2050.

Altına kitap koyun.
Termal macunu değişin.
Fanları temizelyin
Tam tarama yapın.
Altına kitap koyun hava alan ve çıkan yerler boşluk olsun.

Boşta iken normal değil bu değerler, fan temizliği lazım ayrıca termal macun kurumuş olabilir. Hatta hocam komple bir temizleme lazım olabilir kasa içi tozlanmıştır.

Tamam hocam şimdi kasayı açıp bakmak istiyorum fan durumuna fakat garantisi bozulur diye endişeleniyorum.

Altına kitap koyun.
Termal macunu değişin.
Fanları temizelyin.
Tam tarama yapın.
Altına kitap koyun hava alan ve çıkan yerler boşluk olsun.

Hocam soğutucu var zaten ilk aldığım günden beri.

Tamam hocam şimdi kasayı açıp bakmak istiyorum fan durumuna fakat garantisi bozulur diye endişeleniyorum.

O zaman kitap koymak hariç bakın eğer garantisi bozulur diye endileşeliyorsanız bilgisayarcıya yaptırabilirsiniz.

Çogu marka kasa açmayı ve yükseltme işleminde garantiden çıkarmıyor ama ASUS hakkında bir bilgim yok bu konuda, ASUS desteğe bir sorun derim.

Çıkmıyor ama zarar gelirse kabul etmiyorlar.

Hocam bu arada görev yöneticisinden olan dışı bir kullanım farkettinizmi yada oyunlarda
fazla bir fps kaybı , belki yük bindiren bir virüste bulaşmış olabilir.

i5 11400H.
RTX 2050.

RTX 2050 ler 0 olarak satılmıyor ki nereden aldınız 3 ay önce? Ayrıca çok ekstrem değerler değil, yük altındaki değerleri paylaşır mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı