öylesinekişi Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #11 OnurOfc dedi: RTX 2050'ler 0 olarak satılmıyor ki nereden aldınız? 3 ay önce? Ayrıca çok ekstrem değerler değil, yük altındaki değerleri paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Teknosa'dan almıştım 0 olarak o zaman indirime girmişti 15.999TL idi.
OnurOfc dedi: RTX 2050'ler 0 olarak satılmıyor ki nereden aldınız? 3 ay önce? Ayrıca çok ekstrem değerler değil, yük altındaki değerleri paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Teknosa'dan almıştım 0 olarak o zaman indirime girmişti 15.999TL idi.
Darlinnm Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 579 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #12 Bu arada hocam direk temizlikten girdim konuya ama bu değerler yenimi oldu yoksa daha öncede mi bu civarlardaydı ?
Bu arada hocam direk temizlikten girdim konuya ama bu değerler yenimi oldu yoksa daha öncede mi bu civarlardaydı ?
öylesinekişi Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #13 Darlinnm dedi: Bu arada hocam direk temizlikten girdim konuya ama bu değerler yenimi oldu yoksa daha önce de mi bu civarlardaydı? Genişletmek için tıkla... Son 3,4 gündür böyle bende en sonda merak edip foruma sordum. Kaisey dedi: Bende de ASUS TUF Gaming var, RAM desteğine izin veriyorlar sormuştum. Buna hayli hayli verirler. Genişletmek için tıkla... Hangi ekran kartlı modeli kullanıyorsunuz. Merak ettim de.
Darlinnm dedi: Bu arada hocam direk temizlikten girdim konuya ama bu değerler yenimi oldu yoksa daha önce de mi bu civarlardaydı? Genişletmek için tıkla... Son 3,4 gündür böyle bende en sonda merak edip foruma sordum. Kaisey dedi: Bende de ASUS TUF Gaming var, RAM desteğine izin veriyorlar sormuştum. Buna hayli hayli verirler. Genişletmek için tıkla... Hangi ekran kartlı modeli kullanıyorsunuz. Merak ettim de.
Kaisey Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.115 Çözümler 2 29 Ekim 2023 #14 öylesinekişi dedi: Hangi ekran kartlı modeli kullanıyorsunuz. Merak ettim de. Genişletmek için tıkla... RTX 4050
öylesinekişi dedi: Hangi ekran kartlı modeli kullanıyorsunuz. Merak ettim de. Genişletmek için tıkla... RTX 4050