A alestaa Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 535 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar bu laptopun GPU modeli ne tam olarak? Ben bir türlü tam ismiyle bulamıyorum. Asus D509DA-EJ887 Notebook Asus D509DA-EJ887 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2023
Arkadaşlar bu laptopun GPU modeli ne tam olarak? Ben bir türlü tam ismiyle bulamıyorum. Asus D509DA-EJ887 Notebook Asus D509DA-EJ887 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.989 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ekim 2023 #2 İçinde harici ekran kartı yok ama radeon graphics bulunyor 3 core 1200 mhz.
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.206 Çözümler 49 Yer Ankara 8 Ekim 2023 #3 Vega 3 APU'sunu kullanıyor.
voidloop Centipat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 263 Çözümler 2 8 Ekim 2023 #4 Vega 3 yani dahili ekran kartı. Bu fiyata kötü laptop bu arada.
A alestaa Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 535 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #5 Bu. voidloop dedi: Vega 3 yani dahili ekran kartı. Bu fiyata kötü laptop bu arada. Genişletmek için tıkla... 3 yıl önce acil ihtiyaçtan aldım arkadaşlar kalkıpta buna 9K vermedim şu an. voidloop dedi: Vega 3 yani dahili ekran kartı. Bu fiyata kötü laptop bu arada. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim driver indireceğim zaman vega yazardı hep kafam karışırdı sağ olun Tamam ama işte onun tam adını merak ediyordum Vega 3 diyorlar o dur sanırım. utkuymus dedi: İçinde harici ekran kartı yok ama Radeon Graphics bulunyor 3 Core 1200 MHz. Genişletmek için tıkla...
Bu. voidloop dedi: Vega 3 yani dahili ekran kartı. Bu fiyata kötü laptop bu arada. Genişletmek için tıkla... 3 yıl önce acil ihtiyaçtan aldım arkadaşlar kalkıpta buna 9K vermedim şu an. voidloop dedi: Vega 3 yani dahili ekran kartı. Bu fiyata kötü laptop bu arada. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim driver indireceğim zaman vega yazardı hep kafam karışırdı sağ olun Tamam ama işte onun tam adını merak ediyordum Vega 3 diyorlar o dur sanırım. utkuymus dedi: İçinde harici ekran kartı yok ama Radeon Graphics bulunyor 3 Core 1200 MHz. Genişletmek için tıkla...