Birkaç tane benzeri başlık vardı ama sanırım oradakiler daha çok masaüstü ekran kartları. Bilmiyorum tam olarak fark ediyor mu? Ama laptoplardaki ekran kartlarında biraz farklılık var diye bir bilgi kalmış aklımda.
Monster Tulpar T7 v19.3 kullanıyorum. GTX 1660 Ti ekran kartı var. i7-9750H işlemci var. Bir tane HDMI iki tane de mini Display Port'u bulunmakta.
Bu cihazım için başlıkta da belirttiğim gibi 24" civarlarında 144 Hz bir monitör almak istiyorum.
Genelde PUBG, CS:GO tarzı oyunlar oynasamda storyli oyunlarda oynuyorum. Çoğunlukla oyun için kullansamda bilgisayarı, normal ofis kullanımım ve bazen de Adobe programları kullanıyorum.
Çok fazla bilgi var o yüzden biraz kafam karıştı. Ben aşağıda paylaştıklarımı buldum VA ve TN panelli olarak. Hangisini almalıyım sizce? Panel olarak hangisini tercih etmeliyim.
Ya da bunların dışında benzeri fiyatlara şunlar var iyi dediğiniz monitörler varsa bana yardımcı olabilir misiniz?
Asus VG248QZ 24" 144Hz 1ms (HDMI + Display + DVI-D) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
BenQ Zowie XL2411P 24" 144Hz 1ms (DVI-DL+HDMI+Display) Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus VG248QE 24” 144hz 1ms (DVI+HDMI+Display) Full HD LED en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI Optix G24C4 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!