Fearoot88 Kilopat Katılım 11 Ekim 2017 Mesajlar 376 30 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar laptop sadece güç kablosuna takılıyken çalışıyor çıkardığım gibi kapanıyor PC. Neden?
Mayt Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 836 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer Istanbul/Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Monster Abra A5 V16.6 Cep Telefonu: LG G7 ThinQ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 30 Nisan 2022 #2 Fearoot88 dedi: Arkadaşlar laptop sadece güç kablosuna takılıyken çalışıyor çıkardığım gibi kapanıyor PC. Neden? Genişletmek için tıkla... Hocam laptop'nuzun pili var mı? Artı 0 Eksi
Fearoot88 dedi: Arkadaşlar laptop sadece güç kablosuna takılıyken çalışıyor çıkardığım gibi kapanıyor PC. Neden? Genişletmek için tıkla... Hocam laptop'nuzun pili var mı?
3 328732 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 927 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Nisan 2022 #3 Fearoot88 dedi: Arkadaşlar laptop sadece güç kablosuna takılıyken çalışıyor çıkardığım gibi kapanıyor PC. Neden? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal bataryası ölmüştür. Genelde eski laptoplarda oluyor. Batarya değişimi ile sorun çözülebilir. Artı 0 Eksi
Fearoot88 dedi: Arkadaşlar laptop sadece güç kablosuna takılıyken çalışıyor çıkardığım gibi kapanıyor PC. Neden? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal bataryası ölmüştür. Genelde eski laptoplarda oluyor. Batarya değişimi ile sorun çözülebilir.
KS KS Fearoot88 Kilopat Katılım 11 Ekim 2017 Mesajlar 376 30 Nisan 2022 #4 Mayt dedi: Hocam laptop'nuzun pili var mı? Genişletmek için tıkla... Sağ altta %0 yazıyor sürekli bilmiyorum olup olmadığını nasıl öğrenebilirim 328732 dedi: Büyük ihtimal bataryası ölmüştür. Genelde eski laptoplarda oluyor. Batarya değişimi ile sorun çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Batarya fiyatları ne kadar ortalama hocam çok birşey tutuyormu? Artı 0 Eksi
Mayt dedi: Hocam laptop'nuzun pili var mı? Genişletmek için tıkla... Sağ altta %0 yazıyor sürekli bilmiyorum olup olmadığını nasıl öğrenebilirim 328732 dedi: Büyük ihtimal bataryası ölmüştür. Genelde eski laptoplarda oluyor. Batarya değişimi ile sorun çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Batarya fiyatları ne kadar ortalama hocam çok birşey tutuyormu?
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 30 Nisan 2022 #5 328732 dedi: Büyük ihtimal bataryası ölmüştür. Genelde eski laptoplarda oluyor. Batarya değişimi ile sorun çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendede var bi anda olması normalmi? Önceden 20-30dk batarya ile çalışıyordu şimdi güç kablosuz çalışmıyor bi anda oldu. Artı 0 Eksi
328732 dedi: Büyük ihtimal bataryası ölmüştür. Genelde eski laptoplarda oluyor. Batarya değişimi ile sorun çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendede var bi anda olması normalmi? Önceden 20-30dk batarya ile çalışıyordu şimdi güç kablosuz çalışmıyor bi anda oldu.
Mayt Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 836 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer Istanbul/Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Monster Abra A5 V16.6 Cep Telefonu: LG G7 ThinQ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 30 Nisan 2022 #6 Fearoot88 dedi: Sağ altta %0 yazıyor sürekli bilmiyorum olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? Batarya fiyatları ne kadar ortalama hocam çok bir şey tutuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam pilden kastım laptopunuzun altında batarya var mı? Artı 0 Eksi
Fearoot88 dedi: Sağ altta %0 yazıyor sürekli bilmiyorum olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? Batarya fiyatları ne kadar ortalama hocam çok bir şey tutuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam pilden kastım laptopunuzun altında batarya var mı?
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.040 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2022 #7 Fearoot88 dedi: Sağ altta %0 yazıyor sürekli bilmiyorum olup olmadığını nasıl öğrenebilirim Batarya fiyatları ne kadar ortalama hocam çok birşey tutuyormu? Genişletmek için tıkla... Batarya fiyatları pc den pc ye değişsede pahalıdır hocam. Artı 0 Eksi
Fearoot88 dedi: Sağ altta %0 yazıyor sürekli bilmiyorum olup olmadığını nasıl öğrenebilirim Batarya fiyatları ne kadar ortalama hocam çok birşey tutuyormu? Genişletmek için tıkla... Batarya fiyatları pc den pc ye değişsede pahalıdır hocam.
Mayt Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 836 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer Istanbul/Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Monster Abra A5 V16.6 Cep Telefonu: LG G7 ThinQ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 30 Nisan 2022 #8 Silinen üye dedi: Aynı sorun bende de var bir anda olması normal mi? Önceden 20-30dk batarya ile çalışıyordu şimdi güç kablosuz çalışmıyor bir anda oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin bataryanız ölmüş ya prizde kullanacaksınız ya da 300 500 kağıt bayılacaksınız o. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Aynı sorun bende de var bir anda olması normal mi? Önceden 20-30dk batarya ile çalışıyordu şimdi güç kablosuz çalışmıyor bir anda oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin bataryanız ölmüş ya prizde kullanacaksınız ya da 300 500 kağıt bayılacaksınız o.
3 328732 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 927 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Nisan 2022 #9 Silinen üye dedi: Aynı sorun bende de var bir anda olması normal mi? Önceden 20-30dk batarya ile çalışıyordu şimdi güç kablosuz çalışmıyor bir anda oldu. Genişletmek için tıkla... Eski ise normaldir. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Aynı sorun bende de var bir anda olması normal mi? Önceden 20-30dk batarya ile çalışıyordu şimdi güç kablosuz çalışmıyor bir anda oldu. Genişletmek için tıkla... Eski ise normaldir.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 30 Nisan 2022 #10 Mayt dedi: Hocam sizin bataryanız ölmüş ya prizde kullanacaksınız ya da 300 500 kağıt bayılacaksınız o. Genişletmek için tıkla... 250 kağıt yetiyor hocam. Artı 0 Eksi
Mayt dedi: Hocam sizin bataryanız ölmüş ya prizde kullanacaksınız ya da 300 500 kağıt bayılacaksınız o. Genişletmek için tıkla... 250 kağıt yetiyor hocam.