Laptop güç kaynağı masaüstü bilgisayara bağlanır mı?

Berke Yılmazz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. Benim bir masaüstü bilgisayarım var. PSU'su yanmış bir laptopun PSU'sunu masaüstü bilgisayarıma takabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Masaüstü güç kaynağı ile laptoplardaki farklı şeyler. Gerekli kablolamayı yapmayı hadi oldu ya başardınız, anakarta, gpuya, ssdye vs nasıl kablolayacaksınız?

Arkadaşlar iyi günler. Benim bir masaüstü bilgisayarım var. PSU'su yanmış bir laptopun PSU'sunu masaüstü bilgisayarıma takabilir miyim?

Laptop da PSU? Bataryamı demek istediniz anlamadım ve ne olursa olsun laptopdaki parçanın masaüstüne uyumlu olması imkansız gibi bir şey.

Takamazsınız laptop adaptörleri laptoplara göre tasarlanır. Volt ve Amper değerleri uyuşmayacaktır.

Güçlü laptopların adaptörleri 120-150W arası güç verir. En fazla 180W verir. Masaüstü bilgisayarlarda ise sadece ekran kartı o kadar güç tüketir. En az 300-400W güce ihtiyacınız var. Tabii bu kasadaki parçalara göre değişiklik gösterir. Ayrıca Volt değerleri uyuşmayacak. Laptoplar 19-19.5V ile güç verirler. 3-15 Amper arası beslerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…