Çözüldü Laptop güç tuşuna basıldığında ve kapak kapatıldığında uyku moduna geçmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tırcı Emmi

Centipat
Laptopumda bugüne kadar güç tuşu, kapak kapatma veya başlat tuşundan uyku tuşuna basarak uykuya geçebiliyordum. Ama artık güç tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor, kapak kapatınca da sadece ekran kararıyor açınca normalde uykudan çıktığı için kilit ekranına geçmek yerine direk açılıyor ve bilgisayar bırakıldığı gibi kalıyor. Ama başlat tuşundan uykuya geçilebiliyor. Denetim Masası'ndan baktığımda herhangi bir sıkıntı yok. Birçok video izlesemde fayda etmedi. Yardımcı olacak ve olmaya çalışacaklara şimdiden teşekkür ederim.

Çözüm
Haklısınız hocam ama yine de bir sorun çıkınca görmezden gelemiyorum. Güç seçeneklerine göz gezdirdim ama bir sorun bulamadım hatta yapılacaklar ekranının ekran görüntüsü de ektedir.
NOT: FN+F1 tuşu da işe yaramıyor ve başlattan uyku moduna girdikten sonra açtığımda fareyi oynatmazsam kilit ekranı açılmıyor.

Tamamdır arkadaşlar, sorun çözüldü. Bilgisayarı tamamen kapattıktan sonra sabah açtığımda sorun düzeldi. Hepinize teşekkürler
Başlat tuşundan geçirin hocam. İlla istiyorsanız güç seçeneklerine göz gezdirin.

Haklısınız hocam ama yine de bir sorun çıkınca görmezden gelemiyorum. Güç seçeneklerine göz gezdirdim ama bir sorun bulamadım hatta yapılacaklar ekranının ekran görüntüsü de ektedir.
NOT: FN+F1 tuşu da işe yaramıyor ve başlattan uyku moduna girdikten sonra açtığımda fareyi oynatmazsam kilit ekranı açılmıyor.

Tamamdır arkadaşlar, sorun çözüldü. Bilgisayarı tamamen kapattıktan sonra sabah açtığımda sorun düzeldi. Hepinize teşekkürler

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-29 155922.png
    25,6 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…