U UnChosen Kilopat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2018 #1 Laptop aniden kapandı. Power tuşuna basınca açılmıyor. Şarj alıyor ve USB'ler çalışıyor. Problemin kaynağı ne olabilir?
Laptop aniden kapandı. Power tuşuna basınca açılmıyor. Şarj alıyor ve USB'ler çalışıyor. Problemin kaynağı ne olabilir?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 28 Eylül 2018 #2 Cihaz modeli nedir?
U UnChosen Kilopat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2018 #3 Eski bir Acer notebook. Açıp kapattım power basıyor şu an, lakin ekrana ışık gelmiyor ve bilgisayar sürekli resetleniyor gibi. Sorun çözüldü. Bilgisayarı ısıtıp kendini kapatmasını sağladım sonra normal olarak açıldı. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2018
Eski bir Acer notebook. Açıp kapattım power basıyor şu an, lakin ekrana ışık gelmiyor ve bilgisayar sürekli resetleniyor gibi. Sorun çözüldü. Bilgisayarı ısıtıp kendini kapatmasını sağladım sonra normal olarak açıldı.