Laptop hackerden nasıl kurtarılır?

DelphiSly

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
Gtx 1050ti
İşlemci
I7 7700
Herkese selam. Bir süredir sistemimde hacker var. Her şeyin önlemini almıştır ya da şu an alıyordur. Ne yapacağımı bilmiyorum. Format attım yine sızdı. İnternet şifresini değiştim yine olmadı. Mayıs ayından beri neler çektiğimi bir ben bir de rabbım biliyor. Savciliga gideceğim diye yeni metin belgesinde söyledim. Çünkü hep kimle konuşuyorsam resimleri çekiyor o lanet insan. Dalga geçiyor bildiğiniz. Şu an laptopu kullanamıyorum bile. Mouse hariç. Ekran klavyesiyle açtım zorca. Her şey eski sevgilim yüzünden oldu. Cok sevdim. Başkasının tuzağına düştü. Kurtarayım derken beni harcadılar. Şimdi anlatması bayağı uzun ama bir oyun döndüğü kesin. Ben kimin girdiğini öğrenmek bulmak ve direk savcılığa gideceğim kanıtlarla. Çunku lanet kötü adam belki sistemimde olduğunu düşünüyorum. Baska açıklaması yok. Ayrica hacker yok vs demeyin. Gerçekten mayıs ve sonrası aksiyonun kralını yaşadım.

Belki modeminize sızmıştır?Modem resetlemeyi deneyebilirsiniz.

Kardeşim bir an önce psikyatriste git. Yahu nereden şu YouTube'daki sözde kendilerini siber güvenlikci olarak tanıtan videoları izleyip paranoyakça davranıyorsunuz. Format atıp da tekrardan PC ne girmesi imkansıza yakın. Başka bir dalga dümen vardır eğer hikaye doğru ise.

Son düzenleme:
Kardeşim bir an önce psikyatriste git. Yahu nereeden şu YouTube'daki sözde kendilerini siber güvenlikci olarak tanıtan videoları izleyip paranoyakça davranıyorsunuz. Format atıp da tekrardan PC ne girmesi imkansıza yakın. Başka bir dalga dümen verdir eğer hikaye doğru ise.

+1 katılıyorum format atınca zaten Windows dosyaları silinip sonra yeniden 0'dan kuruluyor.

Kardeşim bir an önce psikyatriste git. Yahu nereeden şu YouTube'daki sözde kendilerini siber güvenlikci olarak tanıtan videoları izleyip paranoyakça davranıyorsunuz. Format atıp da tekrardan PC ne girmesi imkansıza yakın. Başka bir dalga dümen verdir eğer hikaye doğru ise.

Ben asla yalan konuşmuyorum. Neden yalan konuşayım? Her şeyi neredeyse anlattım. Epostadan ve arkadaşında dediği gibi modemden sızıyor olabilir. Modem aç kapa yaptım ama tamamen resetlememistim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı