Laptop hackerden nasıl kurtarılır?

Ben asla yalan konuşmuyorum. Neden yalan konuşayım? Her şeyi neredeyse anlattım. Epostadan ve arkadaşında dediği gibi modemden sızıyor olabilir. Modem aç kapa yaptım ama tamamen resetlememistim.
tamamen resetle ve pc ye tekrar format at öyle düzelir belki de ve anti virüs programı da kur mesela malvarebytes

Ben asla yalan konuşmuyorum. Neden yalan konuşayım? Her şeyi neredeyse anlattım. Epostadan ve arkadaşında dediği gibi modemden sızıyor olabilir. Modem aç kapa yaptım ama tamamen resetlememistim.

Dostum modeme sızma diye bir şey olamaz, sadece modem şifreni öğrendiyse bilgilerini görebilir IP Mac adres vs onun harici modemden PC'ye sızma gibi bir durum söz konusu değil IP üzerinden sadece bilgisayarına girmesi için bir program göndermeli exe uzantılı ve senin onu kurman lazım ardından o şekilde PC'deki yaptığın işlemleri görebilir. Onun harici bilgisayarına girmesi mümkün değil. Şu salak saçma YouTube'da ki can değermiş yok işte PC de virüs var nasıl anlarsın nasıl silersin videolarını izlemeyi bırakın ileride reel yaşantınız da çok büyük paranoyak halleriniz olur şifozreniye kadar gider söyleyim.

Bu cümleye çok katılıyorum, o kadar nefret ettim ki o videolardan ve kitleden.

Yav arkadaş önüme düşüyor adam clickbait yapıyor ve yok işte bilmeden hacker oldum! Adlı video altın da saçma sapan yüzlerce yorum binlerce beğeni yahu adam algı yapıyor algı. Siber güvenlik veya hacker olmak o kadar kolaymıymış. Şirketler milyon dolar yatırım yapıyorlar o tarz işler için, bir tane Discord konuşmasını yayınlayıp abi benim bilgisayarıma virüs girmiş midir niye PDF dosyası indirdim kardeşim hemen şu programı kur oradan kontrol et kesin bilgilerini çalıyordur diye cevap ver al sana günün videosu konusu. Abicim bu kadar paranoyak olmayın kim sizi ne yapsın? Ya da siz kimsiniz birisi PC'nize girecek ve sizin bilgileriniz çalacak afedersiniz de mark züberberg ile mi yazışıyoruz. Tamamen algı operasyonu ile yapılan olaylar.

Dostum modeme sızma diye bir şey olamaz, sadece modem şifreni öğrendiyse bilgilerini görebilir IP Mac adres vs onun harici modemden PC'ye sızma gibi bir durum söz konusu değil IP üzerinden sadece bilgisayarına girmesi için bir program göndermeli exe uzantılı ve senin onu kurman lazım ardından o şekilde PC'deki yaptığın işlemleri görebilir. Onun harici bilgisayarına girmesi mümkün değil. Şu salak saçma YouTube'daki can değermiş yok işte PC de virüs var nasıl anlarsın nasıl silersin videolarını izlemeyi bırakın ileride reel yaşantınız da çok büyük paranoyak halleriniz olur şifozreniye kadar gider söyleyim.

Beni yalancı duruma sokmaya hakkın yok. Yalan konuşmuyorum dedikçe? Üzerime geliyorsunuz. Anlatamadığım şeyler de var. Onları anlatmaya kalksam özürü çekersin de anlatmıyorum. Hala sen paranoyak şizofreniye kadar gidebilirsin de. Yine de desteğin için sağ ol. Hele ki bu konuda asla yalan konuşmam. Daha da bir şey demiyorum. Çünkü beni yalancılıkla suçluyorsun. Neyse kendine iyi bak.

Eski depolama briminizi çıkarıp yenisini alın anca içinizi bu rahatlatır. Bir virüsün modeme sızması imkansız gibi bir şey zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı