Laptop Harddisk Değişimi

Makaleler
60
Yer
ABD/Miami Florida
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Profil Kapağı
1521675609
Şuan kullanmakta olduğum diz üstü bilgisayarımda 320 GB harddisk var. Ben piyasadan 1 tb harddisk alıp diz üstü bilgisayarıma takmayı düşünüyorum ancak bilgisayarın Windows cd si olmadığı için tırsıyorum. Yani harddiski taksam bilgisayar açılmayacak herhalde. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

HDD'de winre diye bir bölüm var. Sanırım Windows' u yeniden kur dediğimde oradan kuruyor. Winre bölümünü usb ye atmam mı lazım? HDD aldıktan sonra bilgisayara taktığımda içi boş bir diske nasıl usb aracılığı ile tekrar kendi orijinal Windows 7 Professional 64 bit i nasıl kurabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 kurmanı tavsiye etmem. Yeni HDD takıyorsun madem Windows 8.1 kur. Acronis ile kalıbını alıp yükleyebilirsin sistem kurmak yerine. Elinde lisans var ise DVD veya USB ile sistem kur ve sonra lisans gir.

Windows 7 kurmanı tavsiye etmem. Yeni HDD takıyorsun madem Windows 8.1 kur. Acronis ile kalıbını alıp yükleyebilirsin sistem kurmak yerine. Elinde lisans var ise DVD veya USB ile sistem kur ve sonra lisans gir.
Orijinal olan lisans Windows 7'ye ait nasıl olsa orijinal olan Windows 7 ve üstüne Windows 10 gelecek ben 7 kurarım 10 a terfi eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı