Laptop harddisk yerine SSD takılır mı?

benim sistemim zaten 128 GB lık ssd de bir hard diskde oyun oynarken sorun oluyor onu değiştirmek için sormuştum
Hocam bende Hard Disk'e kuruyorum oyunlarımı herhangi bir sorun yaşamıyorum. Hali hazırda bir SSD'niz varsa bence masraf yapmaya gerek yok. SSD'ye kurulan oyunlar daha erken hazır oluyor, yükleme süreleri kısalıyor ama perfonmansa ciddi bir etkisi yok sorununuz için ayrı bir konu açın bence.

benim dediğim hem HDD çok ses yapıyor hemde HDD de hasar olduğu gözüküyor onun için yeni bir depolama alacam sdd bana mantıklı gelmişti onun için sordum

benim dediğim hem HDD çok ses yapıyor hemde HDD de hasar olduğu gözüküyor onun için yeni bir depolama alacam sdd bana mantıklı gelmişti onun için sordum
Hocam Hard Disk sağlınız kötüyse değiştirmenizde fayda var en mantıklı kararı almışsınız.

Hocam peki benim normal SSD ve hard diski çıkartıp bu SSD'yi takmam sizce iyi olur mu ?https://www.hepsiburada.com/samsung...-3300mb-s-m-2-ssd-mz-v7s500bw-p-HBV00000HUL3W

Eğer öyle bir şey yapacaksan bütçende varsa ikisini çıkar bunu tak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…