Laptop harici yerine dahili GPU'yu kullanıyor

mertc4n

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kullandığım laptop çok iyi değil biliyorum fakat şu son 1 haftadır laptop kendinde olan MX350 ekran kartını neredeyse hiç kullanmıyor. Intel grafik kartını kullanıyor o da çok kastırıyor. NVIDIA Denetim Masası'ndan ayarları yaptım bir şey olmadı. Grafik seçeneklerinden de ayar yaptım fakat yok düzelmiyor ekran kartı kullanmamasına rağmen ısınıyor. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa çok iyi olur.

3D gibi işlemlerde otomatik harici karta geçiyor diye biliyorum.

Hocam ben oyun falan oynayamıyorum Google'da YouTube'da video izlerken çok kasıyor hiçbir şey yapamıyorum nasıl sadece NVIDIA yapabilirim.

BIOS'tan dahili kartı devre dışı bırakabilirsiniz. Ancak her bilgisayarda olmaz bu dediğim şey.

BIOS'tan dahili kartı devre dışı bırakabilirsiniz. Ancak her bilgisayarda olmaz bu dediğim şey.

Hocam ben öncesinde BIOS ayarıyla falan oynamadım kendisi böyle oldu biosada baktım bir şeyler bulamadım çözemem mi bu sorunu?

Aygıt Yöneticisi'nden grafik kartını kaldırdım ekran yırtılmaya başladı geri yükledim yine sadece grafik kartını kullanıyor ekran kartını güncelledim aynı.

Bu sorun hakkında bilgisi olan yok mu bir türlü çözemedim oyun oynayamıyorum ne yapmam lazım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…