Merhaba. EA FC 25 oynarken kendime hakim olamadım ve birkaç kere sert şekilde laptopa vurdum. Sağ ön tarafındasesler geldi ve sanki fan durma sesi gibiydi takırdadı bir şeyler. Ardından oyundan attı ve bilgisayar kapandı. Sonra bilgisayarı açtığımda sorun var mı diye oyunlara girdim ve normalde 150FPS civarı aldığım Fortnite da 30FPS civarları dolaşıyordu. Ne yapabilirim?
Bilgisayarın içini açtım baktım fan da kırık yoktu ama diğer fana göre %80 daha zor dönüyordu ardından bilgisyarı açtım fanlara baktım o fan dönmüyordu.
Bilgisayarın içini açtım baktım fan da kırık yoktu ama diğer fana göre %80 daha zor dönüyordu ardından bilgisyarı açtım fanlara baktım o fan dönmüyordu.
Laptopun garantisi bu yaz bitmişti bu durumu aileme de söyelemek istemiyorum nasıl düzeltebilirim ve ne kadar tutar?
Evet sorun fanda. Kendinizde değiştirebilirsiniz ama deneyiminiz yoksa tercih etmeyin. Ben öyle yapmıştım aynı model ile. Ailenize sorunun bakım gerektirdiğini söyleyebilirsiniz. Fiyat konusunda ise servisi arayabilirsiniz.
Evet sorun fanda. Kendinizde değiştirebilirsiniz ama deneyiminiz yoksa tercih etmeyin. Ben öyle yapmıştım aynı model ile. Ailenize sorunun bakım gerektirdiğini söyleyebilirsiniz. Fiyat konusunda ise servisi arayabilirsiniz.