Laptop HDD Değiştirme

Daha fazla  
Benim Toshiba marka laptopum var içerisinde 500 GB HDD harddisk var.

Şimdi asıl sorum ;

Lenovo N580 marka modelli laptopumun harddiski kullanılmaz hale gelecek şekilde bozuldu. Toshiba donanım bakımından Lenovo'mdan düşük, bu yüzden Lenovo'ma takıp çalıştırmak istiyorum. Win 10 kurulu HDD'de şu anda, çalıştırabilir miyim? Herhangi bir işlem yapmadan? Detaylı bir yardım ederseniz sevinirim. :)

İlginize teşekkür ederim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Harddiskinizi birinden alıp diğerine takabilirsiniz. Kurulu windowsun çalışıp çalışmayacağı belli olmuyor. Bazen çalışıyor yeni bilgisayardaki donanımları algılayıp yüklüyor, bazen de windows hiç açılmıyor, açılış kısmında kalıyor veya açılmadan yeniden başlatıyor.

Eğer bilgisayarında UEFI bios varsa buna pek izin vermiyor diye biliyorum güvenlik için yani sistem 500 gb HDD den açılmaya bilir.

Benim tavsiyem şu yönde ucuz bir ssd al, mesela bu OCZ TRION 100 (TRN100-25SAT3-120G) 2.5" 120GB SATA Solid State Drive - Ürün Kategorileri bunu lenovo n580 nin sabit disk yerine tak.Toshibadaki diskede usb 3.0 disk kutusu al, mesela bu http://www.eksenbilgisayar.com/Store/ProductDetails.aspx?productID=105664

Senin dediğin konuya gelince sürücülerden dolayı uyumsuzluk olabilir.Benimde lenovo n580 im var.Win10 da sorunsuz çalışıyor, ufak bir mikrofon sorunum var sadece.Ama toshibadaki diskteki sürücülerle lenovo sorun çıkarabilirde çıkarmayabilirde.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı