Laptop HDD tavsiyesi

Ashen One

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımda 256 GB bir SSD var ve hiçbir şekilde yetmiyor. Ben bu konuyu yazarken bilgisayarımda tam tamına 9,7 GB'lık boş alan var. Durumumu siz düşünün.

Şimdi arkadaşlar 1 TB'lık bir HDD almak istiyorum, çok aman aman bir bütçem yok, mümkünse 450 - 500 TL'yi aşmayacak, 7200 RPM bir HDD istiyorum.

Verebileceğiniz ürün ve site tavsiyeleri nelerdir? Güvenilmez ve kargo aşamasında sıkıntı yaratacak sitelerden uzak durmak istiyorum, çünkü zamanında kargo kısmından çok çektim.
Tavsiyeleriniz cidden dikkate alacağım. 🙂

Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımda 256 GB bir SSD var ve hiçbir şekilde yetmiyor. Ben bu konuyu yazarken bilgisayarımda tam tamına 9,7 GB'lık boş alan var. Durumumu siz düşünün.

Şimdi arkadaşlar 1 TB'lık bir HDD almak istiyorum, çok aman aman bir bütçem yok, mümkünse 450 - 500 TL'yi aşmayacak, 7200 RPM bir HDD istiyorum.

Verebileceğiniz ürün ve site tavsiyeleri nelerdir? Güvenilmez ve kargo aşamasında sıkıntı yaratacak sitelerden uzak durmak istiyorum, çünkü zamanında kargo kısmından çok çektim.
Tavsiyeleriniz cidden dikkate alacağım. 🙂
Laptoba 7200 rpm istiyorsanız WD Black almalısınız oda 625 tl ama üzmez Western Digital 1 TB Black WD10SPSX 2.5" SATA 3.0 7200 RPM Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı