fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.095 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 9 Eylül 2020 #1 Ne yaparsam yapayım bir türlü sorunu bulamadım, laptop bilgisayarımın DVD ve HDD'si çalışmıyor. 3 tane başka HDD denedim, onlar da çalışmadı ama kasamda çalışıyor. Ne yapmalıyım?
Ne yaparsam yapayım bir türlü sorunu bulamadım, laptop bilgisayarımın DVD ve HDD'si çalışmıyor. 3 tane başka HDD denedim, onlar da çalışmadı ama kasamda çalışıyor. Ne yapmalıyım?
U UmurBuğra Hectopat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 217 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #2 Laptop girişlerinde sorun var belki.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.095 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 9 Eylül 2020 #3 UmurBuğra dedi: Laptop girişlerinde sorun var belki. Genişletmek için tıkla... Nasıl tespit edebilirim?
UmurBuğra dedi: Laptop girişlerinde sorun var belki. Genişletmek için tıkla... Nasıl tespit edebilirim?
U UmurBuğra Hectopat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 217 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #4 fromhell1 dedi: Nasıl tespit edebilirim? Genişletmek için tıkla... Maalesef nasıl tespit edeceğinizi bilmiyorum umarım daha bilgili bir arkadaş konuya bakar.
fromhell1 dedi: Nasıl tespit edebilirim? Genişletmek için tıkla... Maalesef nasıl tespit edeceğinizi bilmiyorum umarım daha bilgili bir arkadaş konuya bakar.